Alfa Romeo Giulia izabrana za "Best Car 2022"

11.02.2022.
  • Alfa Romeo Giulia peti put zaredom osvaja nagradu čitatelja časopisa „auto motor und sport“
  • Pobjeda u kategoriji uvoznih automobila srednje klase

Čitatelji automobilskog časopisa „auto motor und sport“ ponovno su modelu Alfa Romeo Giulia dodijelili nagradu za najbolji automobil. Sportski sedan osvojio je prvo mjesto u kategoriji uvoznih automobila srednje klase. Nadalje, ovo je njegova peta pobjeda u proteklih šest godina. Od ukupno 100.000 sudionika u dodjeli nagrade čitatelja, 18.8 posto njih na prvo pobjedničko mjesto u kategoriji stavilo je Alfa Romeo Giulia.

Kolekcija nagrada modela Alfa Romeo Giulia nastavlja rasti pobjedom u izboru „Best Cars 2022“. Posljednjih godina ovaj sportski sedan osvojio je uglednu međunarodnu nagradu „Red Dot Award“ za dizajn te pobijedio na drugim izborima čitatelja u Njemačkoj, Americi, Velikoj Britaniji i Italiji.

Ovo je 46. izbor „Best Cars“ časopisa „auto motor und sport“. Urednici su zamolili čitatelje da glasaju za omiljene od 386 postojećih modela svrstanih u 12 kategorija, uključujući uvozna vozila u zasebnim kategorijama.

Ostale novosti

Koristimo website kolačiće

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići nam omogućuju da vam pružimo osnovne funkcije kao što su sigurnost, upravljanje mrežom i pristupačnost. Oni poboljšavaju upotrebljivost i izvedbu kroz različite značajke kao što su prepoznavanje jezika, rezultati pretraživanja i time poboljšavaju ono što vam nudimo. Naša web stranica također može koristiti kolačiće trećih strana za slanje oglasa koji su relevantniji za vas. Neke kolačiće mogu obrađivati ​​treće strane koje se nalaze u zemljama izvan Europskog gospodarskog prostora (EEA) koje možda još nemaju odluku o primjerenosti od relevantnih europskih tijela za zaštitu podataka. U ovom slučaju prijenos se temelji na vašem pristanku (čl. 49.1a GDPR).
Ako želite saznati više o kolačićima koje koristimo i kako njima upravljati, možete pristupiti našim “Zaštita privatnosti” ili kliknuti na opciju “Prihvati korištenje”.