Mitsubishi L200 - isporuka odmah

22.03.2022.

Mitsubishi L200 – kralj pick up segmenta dostupan je isporuku odmah

Legendarni pick up pogonjen je jedinstvenim Super Select 4WD pogonom koji je ugled stekao pobjedama na brojnim natjecanjima, uključujući Dakar reli.

Po čemu je Super Select 4WD pogon tako poseban?
Većina pick up vozila ima tzv. part time 4WD koji, kako mu ime kaže, nije namjenjen korištenju na ‘dobrim’ podlogama, već samo na mekanim i rastresitim podlogama. Budući takav pogon nema centralni diferencijal, veza između prednje i stražnje pogonske osi je ‘kruta’. To zapravo znači da se na ‘dobrim’ podlogama koristi isključivo stražnji pogon ukoliko se želi izbjeći preopterećenje i kvar pogonskog mehanizma. U slučaju kada je podloga promjenjiva (npr. asfalt-makadam), nema vremena za uključenje 4WD pogona pa može doći do gubitka kontrole ili, u najboljem slučaju, do ‘zaglavljivanja’ vozila.

Za razliku od toga Mitsubishi Super Select 4WD s prednjim, centralnim i stražnjim diferencijalom je tehnološki najnapredniji 4WD u svijetu pick up vozila. Reduktor pogona za iznimno teške terene se podrazumijeva, kao i mehaničke blokade centralnog i stražnjeg diferencijala. Upravo zato je L200 osvojio najviše prestižnih titula ‘Tow Car of the Year’ od svih pick up vozila.
L200 koriste u najzahtjevniim uvjetima mnoge specijalne službe na svijetu, uključujući naš HGSS. Za nižu potrošnju na autoputu moguće je isključiti prednji pogon.

Ostale novosti

Koristimo website kolačiće

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići nam omogućuju da vam pružimo osnovne funkcije kao što su sigurnost, upravljanje mrežom i pristupačnost. Oni poboljšavaju upotrebljivost i izvedbu kroz različite značajke kao što su prepoznavanje jezika, rezultati pretraživanja i time poboljšavaju ono što vam nudimo. Naša web stranica također može koristiti kolačiće trećih strana za slanje oglasa koji su relevantniji za vas. Neke kolačiće mogu obrađivati ​​treće strane koje se nalaze u zemljama izvan Europskog gospodarskog prostora (EEA) koje možda još nemaju odluku o primjerenosti od relevantnih europskih tijela za zaštitu podataka. U ovom slučaju prijenos se temelji na vašem pristanku (čl. 49.1a GDPR).
Ako želite saznati više o kolačićima koje koristimo i kako njima upravljati, možete pristupiti našim “Zaštita privatnosti” ili kliknuti na opciju “Prihvati korištenje”.