Fiat PANDA CROSS

MORE CONNECTED, MORE THAN CAPABLE

Karakteristike

1

Radio 7” Touchscreen sa CP/AA

2

Križni branik i poklopci retrovizora u boji karoserije, crni krovni nosači i bočne letvice

3

“Drvena” armaturna ploča i presvlake sjedala s recikliranom tkaninom

Exterior

FACE A NEW ATTITUDE

iNTERIOR

NO ROOM FOR MISTAKE

SIGURNOST

VAŠ AUTOMOBIL NA VAŠEM DLANU
Opustite se, sve brige o vašem automobilu nalaze se na vašem mobilnom uređaju.
Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji – iz MOPARS CONNECT-a, više ne morate brinuti ni o čemu: uvijek ćete znati gdje ste parkirali svoj automobil i možete provjeriti svoju brzinu, putovanja i jesu li vrata zaključana ili otključana, sve putem vašeg pametnog telefona. A push obavijesti znače da nikada nećete riskirati da nešto zaboravite u vozilu.

DIMENZIJE

ŠIRINA: 1662 mm / DULJINA: 3705 mm / VISINA: 1657 mm / PRTLJAŽNIK: 225 dm³

Koristimo website kolačiće

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici. Kolačići nam omogućuju da vam pružimo osnovne funkcije kao što su sigurnost, upravljanje mrežom i pristupačnost. Oni poboljšavaju upotrebljivost i izvedbu kroz različite značajke kao što su prepoznavanje jezika, rezultati pretraživanja i time poboljšavaju ono što vam nudimo. Naša web stranica također može koristiti kolačiće trećih strana za slanje oglasa koji su relevantniji za vas. Neke kolačiće mogu obrađivati ​​treće strane koje se nalaze u zemljama izvan Europskog gospodarskog prostora (EEA) koje možda još nemaju odluku o primjerenosti od relevantnih europskih tijela za zaštitu podataka. U ovom slučaju prijenos se temelji na vašem pristanku (čl. 49.1a GDPR).
Ako želite saznati više o kolačićima koje koristimo i kako njima upravljati, možete pristupiti našim “Zaštita privatnosti” ili kliknuti na opciju “Prihvati korištenje”.