Kamionska nadogradnja

PRISTUP, SARADNJA I FLEKSIBILNOST
Po Vašem zahtjevu ili upitu, spremni smo da Vam stavimo na raspolaganje svo naše raspoloživo znanje i iskustvo, u svim fazama rješavanja Vaših konkretnih problema transporta i distribucije roba. Ovo se odnosi kako na definisanja svih zahtjeva koje treba da ispuni nadogradnja, tako i na zajedničko definisanje zahtjeva koje treba da ispuni vozilo.
KONSTRUKTIVNA RJEŠENJA
Nadogradnje za motorna i priključna vozila su izgrađene od kvalitetnih materijala i komponenti, po konstruktivnim rješenjima i tehnologijama koja se danas primjenjuje u vodećim Evropskim kompanijama iz ove oblasti. Koristeći bogata iskustva naših konstruktora i stalno usavršavajući naše proizvode, prilagođavajući ih specifičnim zahtjevima tržišta, preduzeće SLT d.o.o., je danas u stanju da proizvede, po Evropskim standardima, veoma kvalitetne i pouzdane proizvode za transport i distribuciju najrazličitijih vrsta roba.
GARANCIJE, POSTPRODAJA I SERVIS
Za proizvode i usluge iz našeg proizvodnog programa, dajemo garanciju od 1. do 5. godina, zavisno od vrste nadogradnje i opreme koja je ugrađena (prenošenje garancije proizvođača). Za naše proizvode i ugrađenu opremu obezbjeđujemo rezervne dijelove i servis u garantnom i vangarantnom roku u trajanju od 10 godina.
PLAN RAZVOJA
U strateškom planu daljeg razvoja privrednog društva planira se intezivan razvoj kroz izgradnju potrebnih kapaciteta i resursa za značajno proširenje obima i asortimana proizvoda i usluga, razvoj i uvođenje novih proizvoda za domaće i inostrano tržište uz uvođenje novih tehnologija, podizanje kvaliteta proizvoda i razvoj informacione podrške.