Background image

Alfa Romeo Stelvio

Već od 97.000KM

Performanse, svestranost, udobnost, tehnologija: iskustvo pri vožnji koje je neusporedivo.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Rosso (Red) Etna Exterior Paint
   Vozilo
   Exterior background

   Dinamične linije i oblikovanje

   Exterior left

   Novi LED Matrix farovi

   Osvijetlite cestu i izazove koji su pred vama. Nova LED trilobe adaptivna prednja svjetla u matričnom stilu izgledaju elegantno dok osvjetljavaju noć.

   Exterior center

   Veloce 20” kotači

   Stelvio Veloce 20” kotači od lake legure s crvenim kočionim čeljustima.

   Exterior right

   Novi stražnji farovi

   Nova tamna stražnja svjetla dodaju dramatičnost elegantnoj vanjštini. Imaju tamne farove s prozirnim središtem i crvena LED svjetla.

   Interior background

   Estetska izvanrednost

   Interior left

   8,8-inčni zaslon

   Naš infotainment sustav sadrži 8,8-inčni zaslon osjetljiv na dodir u punoj boji s mogućnošću povlačenja i ispuštanja grafike i widgeta, što vam omogućuje da prilagodite sučelje. Jednostavno prijeđite prstom za odabir između standardnih značajki kao što su navigacija, Apple CarPlay podrška i Android Auto kompatibilnost.

   Interior center

   Ekskluzivnost u detaljima

   Uživajte u izvanrednom spoju elegancije i funkcionalnosti. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi pružio vrhunsko iskustvo vožnje, od ergonomski dizajniranih kontura do visokokvalitetnih materijala, stvarajući okruženje koje će oduševiti svakog vozača.

   Interior right

   12,3-inčni digitalni klaster zaslon

   Držite pogled na cesti. Novi 12,3-inčni digitalni klaster zaslon s informacijama o vozaču pruža važne detalje o vožnji i informacijama ispred vas, te u sredini za besprijekornu vožnju.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Sustav za zadržavanje pažnje vozača

   Sustav za zadržavanje pažnje vozača nadzire kretanje i duljinu vožnje automobila te vozača, putem zvučnih upozorenja i prikazom poruke sa simbolom šalice za kavu na TFT zaslonu, upozorava kad je vrijeme za stanku.

   Sigurnost

   Sustav za prepoznavanje prometnih znakova

   Stelvio se standardno isporučuje s najnaprednijim sustavom za prepoznavanje prometnih znakova i inteligentnim sustavom upozorenja za brzinu koji upozorava vozača na promjene ograničenja brzine na cesti. Kad je aktivni regulator brzine uključen, brzina se automatski prilagođava dodirivanjem komandi na kolu upravljača.

   Sigurnost

   Aktivan regulator brzine

   Aktivan regulator brzine pomaže vam da održavate konstantnu brzinu, bez potrebe za pritiskanjem papučice gasa, a ujedno prilagođava i udaljenost od vozila ispred.

   Sigurnost

   Sustav za zadržavanje u prometnoj traci

   Sustav za zadržavanje u prometnom traku upozorava vozača kad Alfa Romeo Stelvio nehotično napusti svoj prometni trak te automatski intervenira kako bi vratio vozilo na ispravnu putanju i nazad u njegov prometni trak.

   Sigurnost

   Aktivno otkrivanje mrtvog kuta

   Kako bi se izbjegli bočni sudari s automobilima u paralelnom prometnom traku, sustav za aktivno otkrivanje mrtvog kuta emitira vizualno upozorenje i preuzima aktivnu kontrolu nad upravljačem.

   Sigurnost

   Sustav za pomoć u gužvi i na autocesti

   U kombinaciji s funkcijama aktivne regulacije brzine sustav za pomoć u prometnoj gužvi ne samo da samostalno upravlja brzinom vozila kako bi vas zadržao na ispravnoj udaljenosti od vozila ispred, već vam i pomaže da ostanete u svom prometnom traku, kako na gradskim ulicama tako i na autocesti.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 2163mm
   Visina 1632mm
   Dužina 4687mm
   Prtljažnik 525dm³