Background image

Alfa Romeo Tonale

Već od 74.200KM

Početak nove ere za marku Alfa Romeo.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Misano Blue Metallic Exterior Paint
   Vozilo
   Exterior background

   Exterior left

   Funkcionalna ljepota

   Dizajn koji vješto objedinjuje elegantne značajke marke Alfa Romeo, redizajnirane kako bi bile modernije i funkcionalnije, bez odbacivanja značajki karakterističnih za talijanski dizajn.​

   Exterior center

   „Scudetto” V-zaštita

   Upečatljiva „Scudetto” V-zaštita u prvom je planu na prednjem kraju vozila Alfa Romeo Tonale.

   Exterior right

   LED Matrix 3+3 prednja svjetla

   Prilagodljiva potpuno LED Matrix 3+3 prednja svjetla stvaraju jedinstven dojam, karakterističan za DNA kod modela Alfa Romeo.

   Interior background

   Interior left

   Vozač je u središtu svega

   Automobil dizajniran i izrađen tako da vi budete u središtu pozornosti u svakom trenutku. Vrhunski materijali i završeno obrade, u kombinaciji s neočekivanim pozadinskim osvjetljenjem ploče s instrumentima, odmah stvaraju poznati ugođaj karakterističan za Alfa Romeo.

   Interior center

   Sportsko i tehnološki napredno okruženje

   Sportsko i tehnološki napredno okruženje posebno je osmišljeno tako da u potpunosti bude usredotočeno i usmjereno na vozača. „Teleskopska” ploča s instrumentima, koja se naziva „Cannocchiale”, s potpuno digitalnim zaslonom od 12,3” i dodirnim zaslonom od 10,25” za aktivno iskustvo pri vožnji tijekom kojeg vlada savršen sklad između strasti i kontrole.

   Interior right

   Alcantara koža

   Prednja sjedala s ventilacijom presvučena običnom ili Alcantara kožom posebno su dizajnirana za neprekidnu udobnost, a uživanje u vožnji podižu na posve novu razinu.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Sustav za prepoznavanje prometnih znakova

   Sustav za prepoznavanje prometnih znakova upotrebljava ugrađenu kameru za prepoznavanje prometnih znakova koje potom prikazuje na zaslonu i upozorava vozača na aktualno ograničenje brzine.

   Sigurnost

   Sustav za centriranje u prometnom traku

   Sustav za centriranje u prometnom traku kontrolira bočno pomicanje vozila Tonale kako bi automobil ostao na sredini prometnog traka, čak i u prometnim gužvama.

   Sigurnost

   Kamera s prikazom pod 360°

   Kamera s prikazom pod 360° omogućuje prikaz čitavog područja oko vozila na 10,25” digitalnom dodirnom zaslonu s dinamičkim linijskim prikazima u mreži.

   Sigurnost

   Sustav za nadzor mrtvog kuta

   Sustav za nadzor mrtvog kuta nadzire mrtve kutove vozila tijekom vožnje i prikazuje vizualna upozorenja u bočnim retrovizorima kad se drugo vozilo nađe u mrtvom kutu vozila. Osim toga, sustav može i djelovati te aktivirati korektivni manevar za izbjegavanje sudara s vozilom koje je skriveno pod mrtvim kutom.

   Sigurnost

   Autonomne vožnje razine 2

   Alfa Romeo Tonale dosegao je razinu 2 autonomne vožnje zahvaljujući prednjoj kameri koja nadzire područje oko vozila, bočno i uzdužno u kombinaciji s tri druga sustava: inteligentnim prilagodljivim regulatorom brzine (IACC), sustavom za centriranje u prometnom traku (LC) i sustavom za pomoć u prometnoj gužvi (TJA). Ova tri sustava međusobno surađuju kako bi se zadržao ispravan položaj na cesti uz minimalne intervencije vozača.

   Sigurnost

   Autonomni sustav kočenja

   Tonale upotrebljava svoje prednje kamere kako bi vizualno i zvučno upozorio vozača na neko zaustavljeno vozilo ili pješake i bicikliste ispred njega. Ako se vozač ne može zaustaviti na vrijeme, sustav samostalno koči kako bi izbjegao sudar ili umanjio posljedice eventualnog udara.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 2082mm
   Visina 1693mm
   Dužina 4528mm
   Prtljažnik 500dm³