Background image

Jeep Avenger

Već od 49.900KM

Napravljen za vas.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   VOLCANO
   Vozilo
   Exterior background

   Dizajniran za putovanja

   Exterior left

   Prednja rešetka

   Avengerova kultna prednja rešetka postala je nepogrešiva. Dodajte zadivljujuću X-camo grafiku i počnite privlačiti pozornost.

   Exterior center

   18" Alu felge

   Avenger naelektriziranog izgleda s 18" sjajnim crnim kotačima s elegantnim plavim naglaskom. Dostupno samo za najnovije modele u Jeepu

   Exterior right

   Vanjske naljepnice

   Osobni dodir Avengera s ekskluzivnim setovima naljepnica na poklopcu motora, krovu i bočnim stranama. Odaberite iz širokog raspona opcija, poput dinamičnih crnih pruga na krovu i haubi, elegantnih bočnih pruga i jedinstvenih X-camo uzoraka. Vrijeme je da stavite svoj Jeep.

   Interior background

   Snažan i elegantan

   Interior left

   Panorama

   S potpuno novim Jeep Avengerom, istraživanje postaje avantura na otvorenom koja će vas spojiti s okolinom oko vas. Model se može pohvaliti novim otvorenim krovom kako biste doživjeli legendarnu slobodu Jeepa. Dostupno kao opcija samo na verzijama Altitude i Summit MY24.

   Interior center

   10.25" Digitalni zaslon

   Na novom Avengeru možete računati na najnoviju tehnologiju zahvaljujući 10,25" Uconnect infotainment sustavu, 10,25" digitalnom klasteru i bežičnom punjaču. Također, možete koristiti Apple Carplay i Android Auto na svim svojim putovanjima. 10.25 digital klaster dostupan samo na modelima Altitude i Summit.

   Interior right

   Masažna sjedišta

   Novi Avenger uključuje prednja kožna grijana sjedala za najveću udobnost. Uz to, električno podesivo vozačko sjedalo ima opcijsku funkciju masaže za poboljšano iskustvo vožnje.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Prilagodljivi regulator brzine

   Novi Jeep Compass ima prilagodljivi regulator brzine u osnovnoj opremi. Radi se o elektroničkom sustavu koji održava brzinu vožnje i vozilo drži na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred. U slučaju kočenja ili usporavanja, sustav automatski prilagođava brzinu za održavanje sigurne udaljenosti.

   Sigurnost

   Sustav za zadržavanje u prometnom traku

   Sustav za zadržavanje u prometnom traku zadržava vozilo na sredini prometnog traka. Ako se vozilo približi rubu prometnog traka, sustav djeluje na kolo upravljača i ispravlja položaj vozila.

   Sigurnost

   Ostanite usredotočeni na vožnju

   U novom modelu Jeep Compass brojni sigurnosni sustavi i najnaprednije tehnologije iz standardne opreme pružaju vam podršku tijekom vožnje i jamče sigurnost i dobrobit svih putnika u vozilu.

   Sigurnost

   Autonomna vožnja razine 2

   Sustav kojim Jeep doprinosi mobilnosti u budućnosti zove se Highway Assist System i radi se o novom automatiziranom sustavu vožnje razine 2 koji je po prvi put prisutan na nekom modelu vozila Jeep. Sustav kombinira prilagodljivi regulator brzine i sustav za zadržavanje u prometnom traku kako bi vozilo držao na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred, radi održavanja konstantne brzine i kako bi vozilo ostalo u svom prometnom traku na autocesti. Jeep Compass prvi je automobil iz asortimana koji omogućuje autonomnu vožnju razine II.

   Sigurnost

   Detekcija prisutnosti prometnih znakova

   Prednja kamera detektira prisutnost prometnih znakova i šalje izvještaje o ograničenju brzine na digitalnu instrumentalnu ploču.

   Sigurnost

   Tehnologija za pružanje informacija o prometnim znakovima

   Tehnologija za pružanje informacija o prometnim znakovima ugrađena je u Uconnect NAV Infotainment sustav te raspoznaje prometne znakove koji se prikazuju na TomTom kartama i prilagođava brzinu automobila propisanim ograničenjima.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1760mm
   Visina 1530mm
   Dužina 4080mm
   Prtljažnik 355dm³