Background image

Jeep Compass

Već od 67.050KM

Doživite kompaktni SUV koji ide koliko i vi.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   SOLID BLACK
   Vozilo
   Exterior background

   Spreman za avanture

   Exterior left

   Elegancija karakteristična za marku Jeep

   Novi Jeep Compass utemeljen je na eleganciji i osobnosti koja ga je već učinila ikonom, uz redizajnirani prednji kraj i s malo drugačijim prednjim svjetlima te novim asortimanom aluminijskih naplataka.

   Exterior center

   Naplatci

   Za novi Jeep Compass dostupni su brojni modeli aluminijskih naplataka, a kupci ih sami biraju ovisno o stilu vožnje i osobnosti.

   Exterior right

   Vrata prtljažnika s električnim upravljanjem i funkcijom Hands Free

   Kao što sam naslov govori, nova vrata prtljažnika s električnim upravljanjem i funkcijom Hands Free omogućuju jednostavno otvaranje i zatvaranje prtljažnika. Senzori smješteni ispod stražnjeg odbojnika aktiviraju se pokretom noge i automatski otvaraju prtljažnik. Osim toga, model posjeduje i standardne značajke kao što su sustav ulaska u vozilo i pokretanje motora bez ključa, sustav koji obavlja niz radnji, primjerice, otvaranje i zatvaranje vrata, uključivanje i isključivanje motora. A sve to bez da morate vaditi ključeve iz džepa.

   Interior background

   Savremeni SUV stil

   Interior left

   Unutrašnjost

   Dizajn unutrašnjosti novog modela Jeep Compass savršen je spoj prostranosti, udobnosti, elegancije i naprednih tehnologija.

   Interior center

   Prostranost je istaknuta značajka

   Ljudi, kućni ljubimci, osobne stvari: u novom modelu vozila Jeep® Compass e-Hybrid ima mjesta za svakog i za sve. Novi pretinci za odlaganje i različite mogućnosti konfiguriranja prtljažnika unutrašnjost čine iznimno prilagodljivom i lako podesivom za svaku vrstu putovanja.

   Interior right

   Novi pretinci za odlaganje

   Uzmite sa sobom sve što vam treba, čak i za najduža putovanja. Novi model Jeep Compass ima brojne nove pretince za odlaganje. Ti se prostrani i lako pregledni pretinci nalaze iza mjenjača, na središnjoj konzoli i u naslonu za ruku. Njihova korisna zapremnina veća je od 7 l, a sve što vam treba vam je nadohvat ruke.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Tehnologija za pružanje informacija o prometnim znakovima

   Tehnologija za pružanje informacija o prometnim znakovima ugrađena je u Uconnect NAV Infotainment sustav te raspoznaje prometne znakove koji se prikazuju na TomTom kartama i prilagođava brzinu automobila propisanim ograničenjima.

   Sigurnost

   Detekcija prisutnosti prometnih znakova

   Prednja kamera detektira prisutnost prometnih znakova i šalje izvještaje o ograničenju brzine na digitalnu instrumentalnu ploču.

   Sigurnost

   Ostanite usredotočeni na vožnju

   U novom modelu Jeep Compass brojni sigurnosni sustavi i najnaprednije tehnologije iz standardne opreme pružaju vam podršku tijekom vožnje i jamče sigurnost i dobrobit svih putnika u vozilu.

   Sigurnost

   Autonomna vožnja razine 2

   Sustav kojim Jeep doprinosi mobilnosti u budućnosti zove se Highway Assist System i radi se o novom automatiziranom sustavu vožnje razine 2 koji je po prvi put prisutan na nekom modelu vozila Jeep. Sustav kombinira prilagodljivi regulator brzine i sustav za zadržavanje u prometnom traku kako bi vozilo držao na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred, radi održavanja konstantne brzine i kako bi vozilo ostalo u svom prometnom traku na autocesti. Jeep Compass prvi je automobil iz asortimana koji omogućuje autonomnu vožnju razine II.

   Sigurnost

   Sustav za zadržavanje u prometnom traku

   Sustav za zadržavanje u prometnom traku zadržava vozilo na sredini prometnog traka. Ako se vozilo približi rubu prometnog traka, sustav djeluje na kolo upravljača i ispravlja položaj vozila.

   Sigurnost

   Prilagodljivi regulator brzine

   Novi Jeep Compass ima prilagodljivi regulator brzine u osnovnoj opremi. Radi se o elektroničkom sustavu koji održava brzinu vožnje i vozilo drži na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred. U slučaju kočenja ili usporavanja, sustav automatski prilagođava brzinu za održavanje sigurne udaljenosti.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1819mm
   Visina 1629mm
   Dužina 4394mm
   Prtljažnik 438dm³