Background image

Jeep Gladiator

Prava legenda.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Bright White Clear-Coat Exterior Paint
   Vozilo
   Exterior background

   Snažna prisutnost

   Exterior left

   Redizajnirana rešetka

   Novi Jeep® Gladiator iz 2024. ima niz osvježenih vanjskih elemenata, od kojih svaki doprinosi njegovoj impresivnoj prisutnosti. Redizajnirana rešetka sa sedam utora nudi novi pogled na ikonski stil, dok je nova stealth antena spremna za stazu integrirana u vjetrobransko staklo kako bi vam pomogla ponuditi nesmetanu avanturu. Uz to, vjetrobransko staklo s Corning® Gorilla® staklom–sada standardno na svim modelima osim Sporta–pomaže u otpornosti na pukotine i krhotine uzrokovane krhotinama izvan ceste.

   Exterior center

   Ažurirane opcije kotača

   Konstruiran od temelja, novi Jeep® Gladiator iz 2024. nudi ažurirane opcije kotača na gotovo svakom modelu.

   Exterior right

   Uklonjivi gornji dijelovi

   Uživajte u prirodi s jedinim otvorenim kamionetom u industriji. Doživite osjećaj širom otvorenosti koji dolazi s gornjim dijelovima koji se mogu ukloniti, više mogućnosti vrata, uključujući dostupna poluvrata Segment-Exclusive i vjetrobransko staklo koje se može sklopiti prema dolje.

   Interior background

   Inspiracija za vaš svaki dan

   Interior left

   Prostranost i otvorenost

   Jeep® Gladiator nudi nevjerojatno osjetilno iskustvo koje poziva unutra unutra. Dobijte najbolji pogled na stazu kamo god krenuli s jedinim otvorenim kamionetom u industriji.

   Interior center

   Sjedala s električnim podešavanjem

   Uz najbolji prostor za glavu sprijeda i straga u klasi, kabina Jeep® Gladiator ima nova dostupna prednja sjedala s električnim podešavanjem u 12 smjerova koja su optimizirana za vidljivost na stazi i dizajnirana za prelaženje vode do 31,5 inča. Osim toga, vozač i suvozač sada mogu jednostavno prilagoditi svoja sjedala za personaliziranu udobnost.

   Interior right

   Spremištem na stražnjem sjedalu

   Želite spremiti svoju opremu i krenuti? Kao dio dostupne Cargo grupe sa sustavom Trail Rail®, novi Jeep Gladiator iz 2024. jedini je s 4 vrata u svojoj klasi sa spremištem na stražnjem sjedalu koje se može zaključati, a koje se otvara i otkriva uklonjivi spremnik ispod sjedala.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Prilagodljiv regulator brzine

   Opremljen je prilagodljivim regulatorom s ugrađenom značajkom potpunog zaustavljanja. Sustav vam omogućuje namještanje brzine vožnje i istovremeno održavanje sigurne udaljenosti od vozila ispred. Osim toga, funkcija potpunog zaustavljanja samostalno zaustavlja vozilo u slučaju otkrivanja neizbježne i neposredne opasnosti.

   Sigurnost

   Selec-Speed Control

   Kombinacijom sustava za pomoć pri kretanju na uzbrdici i sustava za pomoć pri kretanju nizbrdo dobiven je Selec-Speed Control. Radi se o sigurnosnom sustavu koji vozaču omogućuje održavanje konstantne brzine pri usponu ili spuštanju nizbrdo, na stjenovitim i grubim terenima te brojnim drugim vrstama „off-road” staza na kojima se vozi malom brzinom. Putem te značajke ESC može regulirati okretni moment motora i tlak u kočnicama, dok istovremeno održava unaprijed postavljenu brzinu pri „off-road” vožnji.

   Sigurnost

   Sustav upozorenja za udarac sprijeda

   Detektira velike objekte ili vozila koja vam se približavaju putem radara i videosenzor i potom upozorava vozača putem zvučnih i vizualnih upozorenja ili, ako je potrebno, automatski koči.

   Sigurnost

   Sustav nadzora mrtvog kuta

   U vozilu možete nadzirati određeni perimetar oko vozila, mrtve kutove i jednostavno parkirati na mjestima na kojima je to drugim vozilima teže zahvaljujući sustavu za nadzor mrtvog kuta i sustavu za otkrivanje vozila pod pravim kutom pri kretanju unatrag. Prvi sustav upozorava vozača kad drugo vozilo uđe u mrtvi kut putem svjetlosnog i zvučnog upozorenja, dok drugi detektira vozila i objekte prilikom manevara za parkiranje i upozorava vozača putem kontrolne lampice u bočnim retrovizorima.

   Sigurnost

   Stražnji senzori i parking kamera

   Sa senzorima na stražnjem odbojniku novi može otkriti prepreke i izbjeći potencijalne opasnosti prilikom manevriranja za parkiranje emitiranjem zvučnog upozorenja. Osim toga, kamera za vožnju unatrag ParkView® ima prilagodljivu dinamičku rešetku koja se prikazuje na dodirnom zaslonu Uconnect™ NAV Infotainment sustava pa možete vidjeti vozila i objekte koji vam ometaju prolazak.

   Sigurnost

   Spreman za avanture

   Ima više od 65 sustava za aktivnu i pasivnu sigurnost koji pružaju podršku pri svakodnevnim cestovnim vožnjama i u „off-road” avanturama.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1875mm
   Visina 1843mm
   Dužina 5591mm
   Prtljažnik 1005dm³