Background image

Jeep Grand Cherokee

Zauvijek legendaran.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-vozilo
   Bright White Clear-Coat Exterior Paint
   Vozilo
   Exterior background

   Izvanredna estetika

   Exterior left

   21-inčne polirani aluminijski kotači

   Grand Cherokee vam omogućuje da odaberete neki od izbora opcija kotača, uključujući dostupne 21-inčne polirane aluminijske kotače od kojih će se tlo tresti i natjerati prolaznike na dva puta.

   Exterior center

   Opremljeni LED prednjim svjetlima

   LED rasvjeta osigurava da Grand Cherokee osvijetli svijet oko vas. Opremljeni LED prednjim svjetlima, stražnjim svjetlima i dostupnim svjetlima za maglu, putnici u vozilu i izvan njega mogu znati što dolazi.

   Exterior right

   Privucite još više pogleda

   Privucite još više pogleda s dostupnim crnim krovom, koji dodaje dramatičnu dvobojnu dinamiku boja već upečatljivom Grand Cherokeeju.

   Interior background

   Funkcionalnost u stilu

   Interior left

   Dostupna podešavanja u 16 smjerova

   S raskošnim površinama, dostupnim podešavanjem u 16 smjerova, dostupnim memoriranim postavkama i dostupnim načinom masaže, sjedala Jeep® Grand Cherokee Summit iz 2024. samo su jedna od značajki koje ga čine najluksuznijim vozilom u svojoj klasi.

   Interior center

   Ambijentalne LED rasvjete

   Dostupan višebojni sustav ambijentalne LED rasvjete omogućuje vam prilagodbu unutrašnjeg sjaja prema vašem raspoloženju, stvarajući prilagodljivu atmosferu zadovoljstva.

   Interior right

   Impresivnih 70,8 kubičnih stopa prostora

   Grand Cherokee vas poziva da na svoju sljedeću avanturu ponesete putnike i opremu koju želite. Standardni dvoredni modeli s međuosovinskim razmakom nude impresivnih 70,8 kubičnih stopa prostora za teret, dok Grand Cherokee L (3 reda) dolazi s nekoliko različitih konfiguracija sjedala i do 84,6 kubičnih stopa prostora za teret kada su sjedala u drugom i trećem redu su presavijeni.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Dostupno otkrivanje pospanosti vozača

   Standardno na našem modelu Summit, dostupno otkrivanje pospanosti vozača prati kretanje vozila i interakciju s vozačem, tražeći obrasce pospanosti. Ako se otkrije pospanost, sustav može vozaču poslati zvučni i vizualni signal kao mjeru opreza.

   Sigurnost

   Kamera za surround pogled od 360º

   Standardno na našem modelu Summit, dostupna kamera za surround pogled od 360º daje vam pogled iz zraka na vozilo i njegovu okolinu za bolju navigaciju oko nadolazećih objekata i uskih staza.

   Sigurnost

   Prilagodljivi tempomat

   Neka vam prilagodljivi tempomat sa funkcijom Stop and Go olakša vaš um jer automatski prilagođava vašu brzinu vožnje kako bi održao unaprijed odabranu udaljenost od vozila ispred.

   Sigurnost

   Sustav pomoći pri paralelnom i okomitom parkiranju

   Standardno na našem modelu Summit, dostupan sustav pomoći pri paralelnom i okomitom parkiranju prepoznaje otvorena parkirna mjesta i upravlja vozilom dok vas usmjerava da mijenjate brzine i upravljate kočnicama i gasom.

   Sigurnost

   Active Lane Management System

   Active Lane Management System mjeri vaš položaj unutar granica trake. Ako sustav detektira nenamjerno spuštanje trake, može vas upozoriti i ispraviti vozilo natrag u traku. Sustav također pruža upravljački ulaz kako bi se izbjegao sudar s vozilima u vašim mrtvim kutovima.

   Sigurnost

   Dostupan noćni vid koristi

   Dostupan noćni vid koristi termografsku tehnologiju i infracrvene senzore za traženje pješaka i životinja do 328 stopa ispred. Njihovi položaji prikazani su na vašem digitalnom zaslonu s podacima o vozaču.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 2149mm
   Visina 1817mm
   Dužina 5204mm
   Prtljažnik 2004dm³