Background image

Jeep Renegade

Ide kamo ostala SUV vozila ne mogu

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Black Clear-Coat Exterior Paint
   Vozilo
   Exterior background

   Eksterijer koji izražava snagu i prestiž

   Exterior left

   Jeep Renegade

   Novi Jeep® Renegade ostaje vjeran legendarnom stilu Jeepa ne zaobilazeći nove trendove u dizajnu. LED svjetla, prednja svjetla i krovne šipke u boji tek su dio karakterističnih značajki. Vanjština vozila Renegade sada je dodatno naglašena.

   Exterior center

   Užitak vožnje na otvorenom

   Uživajte na otvorenom birajući dostupan krov My Roof uz svoj Jeep® Renegade. Ova posebna vrsta krova samo za ovaj segment vozila opremljena je krovnim otvorima koji se lako skidaju i omogućuju pogled prema nebu koko oduzima dah.

   Exterior right

   Kada se danje svjetlo ugasi - avantura se nastavlja

   Istaknite se i u marku uz LED farove verzija Limited i Trailhawk, svjetlima za maglu, stražnjim i stop svjetlima. Ona donose 50 % jasnije svjetlo za bolju vidljivost uz 30 % veću učinkovitost dajući vozaču više vremena za primjećivanje bilo kakve opasnosti.

   Interior background

   Unutrašnjost koja ostavlja bez daha

   Interior left

   Više od dizajna

   Kada se avantura ukaže, automobil mora biti spreman. Upravo se zato u unutrašnjosti novog vozila Jeep® Renegade nalaze domišljata rješenja za odlaganje, materijali visoke kvalitete i nova, pažljivo obrađena, središnja konzola.

   Interior center

   Ergonomska raskoš

   U unutrašnjosti vozila Jeep® Renegade prikazana je vrhunska izrada uz inovativne materijale. Tu su istaknute karakteristike proizašle iz ekstremnih sportova do ergonomski oblikovanih sjedala koja avanturi dodaju udobnost.

   Interior right

   Ergonomska raskoš

   Njegova prostranost i najveća širina u klasi znače da kamo god da idete, možete ponijeti sve što vam treba. I dok Renegade prihvaća svoje naslijeđe, pun je najmodernijih tehnoloških značajki kao što su USB priključci u drugom redu da biste što više uživali u svakom putovanju.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Sustav upozorenja za izbjegavanje frontalnog sudara

   Ovaj inovativni sustav pomoću radara i senzora video sustava otkriva približava li se novi Jeep® Renegade prebrzo drugom vozilu ili velikoj prepreci na svojoj trasi te upozorava ili pomaže u izbjegavanju nesreće slanjem zvučnih i vizualnih upozorenja ili čak i djelovanjem na kočnice.

   Sigurnost

   Prilagodljiv regulator brzine

   Vozilo Renegade može biti opremljeno i prilagodljivim regulatorom brzine (ACC) koji značajno povećava udobnost regulacije brzine posebice u slučajevima vrlo gustog prometa. Sustav upotrebljava senzor radara postavljenog na prednji dio vozila za otkrivanje prepreka na trasi i automatski prilagođava sigurnosni razmak.

   Sigurnost

   Nadzor mrtvog kuta

   Stalnim praćenjem razmaka između vašeg vozila i ostalih vozila sustav nadzora mrtvog kuta pomaže održati pravilan sigurnosni razmak. Kada se otkrije bočni ili stražnji mrtvi kut, vozač se p tome obavještava put svjetlećih ikona na retrovizorima ili zvukom.

   Sigurnost

   Sustav upozorenja na izlaz iz prometnog traka

   Položaj vozila unutar traka naziru kamere i kada se vozilo nehotično približi granicama traka sustav daje vizualno i zvučno upozorenje. Osim toga, a u slučaju izlaza iz traka, pomoć za zadržavanje traka proaktivno djeluje na elektroničko upravljanje da bi se vozaču omogućilo poduzimanje korektivnih radnji i vraćanje u trak.

   Sigurnost

   Pametni ograničavać brzine

   Ovaj inovativni sustav ograničava brzinu vozila Renegade na vrijednost koju preporučuje sustav prepoznavanja prometnih znakova (TSR) koja se jednostavno prihvaća preko komandi na kolu upravljača. Prema potrebi može se isključiti čime postaje uobičajeni ograničivač brzine. Sustav se uvijek može poništiti jačim pritiskom na papučicu gasa. U cijelom programu Renegade, uz sustave TSR i ISA dostupne u osnovnoj opremi, omogućena je vrhunska sigurnost.

   Sigurnost

   Prepoznavanje prometnih znakova

   Potpuno nova značajka koja upotrebljava prednju kameru za prepoznavanje ograničenja brzine i pripadajućih prometnih znakova na koje upozorava vozača. Za ovu značajku nisu potrebni zemljovidi ili podrška za GPS. U cijelom programu Renegade, uz sustav TSR dostupan u osnovnoj opremi, sigurnost postaje bolja.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1805mm
   Visina 1697mm
   Dužina 4236mm
   Prtljažnik 351dm³