Background image

Jeep Wrangler 4XE

Legendarni Jeep iz 2024. koji probija granice.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Bright White Clear-Coat Exterior Paint
   Vozilo
   Exterior background

   Inovativni Dizajn

   Exterior left

   Nove aluminijske felge

   Novi 17” crno obojeni i 18” sivo obojeni strojno obrađeni aluminijski kotači pružaju najveću moguću kontrolu na neravnom terenu.

   Exterior center

   Sklopivi krov

   Uklonjivi krov je lagan i lako se uklanja, što vam omogućuje da se bez napora povežete s prirodom i uživate u iskustvima na otvorenom dok ste na svojim avanturama izvan ceste.

   Exterior right

   Uklonjiva vrata

   Jedna od najpopularnijih značajki kultnog Jeepa Wranglera - uklonjiva vrata, pružaju vam istaknuto, prilagodljivo iskustvo na otvorenom i bolju vidljivost prilikom kretanja po zahtjevnom terenu ili uskim parkirnim mjestima.

   Interior background

   Transformacija prostora u elegantnu oazu

   Interior left

   Sjedala od Nappa kože

   Prigrlite udobnost s vrhunskim sjedalima od Nappa kože, koja su dizajnirana da budu izdržljiva i laka za čišćenje, i osiguravaju da se vaše avanture osjećaju udobno bez obzira na teren.

   Interior center

   Premium zvuk sa 8 zvučnika

   Doživite besprijekoran zvuk 8 zvučnika sa stražnjim subwooferom, postavljenih optimalno kako bi vaša off-road zabava bila punija nego ikad.

   Interior right

   Informativni ekran

   Doživite Uconnect® 5 infotainment sustav s dodirnim zaslonom, s potpuno novim širokim zaslonom osjetljivim na dodir, integriranim navigacijskim mogućnostima, glasovnim naredbama i bežičnom vezom, koji vaše avanture podižu na stupanj iznad.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Prilagodljiv regulator brzine

   Novi Wrangler 4xe Plug-in Hybrid opremljen je prilagodljivim regulatorom s ugrađenom značajkom potpunog zaustavljanja. Sustav vam omogućuje namještanje brzine vožnje i istovremeno održavanje sigurne udaljenosti od vozila ispred. Osim toga, funkcija potpunog zaustavljanja samostalno zaustavlja vozilo u slučaju otkrivanja neizbježne i neposredne opasnosti.

   Sigurnost

   Selec-Speed Control

   Kombinacijom sustava za pomoć pri kretanju na uzbrdici i sustava za pomoć pri kretanju nizbrdo dobiven je Selec-Speed Control. Radi se o sigurnosnom sustavu koji vozaču omogućuje održavanje konstantne brzine pri usponu ili spuštanju nizbrdo, na stjenovitim i grubim terenima te brojnim drugim vrstama „off-road” staza na kojima se vozi malom brzinom. Putem te značajke ESC može regulirati okretni moment motora i tlak u kočnicama, dok istovremeno održava unaprijed postavljenu brzinu pri „off-road” vožnji.

   Sigurnost

   Spreman za avanture

   Novi Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ima više od 65 sustava za aktivnu i pasivnu sigurnost koji pružaju podršku pri svakodnevnim cestovnim vožnjama i u „off-road” avanturama.

   Sigurnost

   Sustav upozorenja za udarac sprijeda

   Novi Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid detektira velike objekte ili vozila koja vam se približavaju putem radara i videosenzor i potom upozorava vozača putem zvučnih i vizualnih upozorenja ili, ako je potrebno, automatski koči.

   Sigurnost

   Sustav nadzora mrtvog kuta

   U vozilu Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid možete nadzirati određeni perimetar oko vozila, mrtve kutove i jednostavno parkirati na mjestima na kojima je to drugim vozilima teže zahvaljujući sustavu za nadzor mrtvog kuta i sustavu za otkrivanje vozila pod pravim kutom pri kretanju unatrag. Prvi sustav upozorava vozača kad drugo vozilo uđe u mrtvi kut putem svjetlosnog i zvučnog upozorenja, dok drugi detektira vozila i objekte prilikom manevara za parkiranje i upozorava vozača putem kontrolne lampice u bočnim retrovizorima.

   Sigurnost

   Stražnji senzori i parking kamera

   Sa senzorima na stražnjem odbojniku novi Wrangler 4xe može otkriti prepreke i izbjeći potencijalne opasnosti prilikom manevriranja za parkiranje emitiranjem zvučnog upozorenja. Osim toga, kamera za vožnju unatrag ParkView® ima prilagodljivu dinamičku rešetku koja se prikazuje na dodirnom zaslonu Uconnect™ NAV Infotainment sustava pa možete vidjeti vozila i objekte koji vam ometaju prolazak.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1875mm
   Visina 1868mm
   Dužina 4785mm
   Prtljažnik 533dm³