Background image

Mitsubishi Space Star

Praktična gradska voznja

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Titanium White
   Vozilo
   Exterior background

   Eksterijer koji plijeni pogled

   Exterior left

   Space Star Select

   Naš specijalni model Select donosi puno osjećaja svemirske zvijezde u grad. To je osigurano vrhunskim karakteristikama opreme kao što su: B. Bluetooth® sučelje sa hands-free sistemom i infotainment sistemom. Specijalni popust će vas takođe razveseliti.

   Exterior center

   Space Star Select+

   Ovdje dolazi još više stila, udobnosti i sigurnosti. Space Star kao poseban model Select+ impresionira, između ostalog: alu felnama od 15", multifunkcionalnim volanom, kamerom za vožnju unazad i atraktivnim promotivnim popustom.

   Exterior right

   Space Star Select+ Black

   Specijalni model Select+ Black sa sobom donosi mnoge dizajnerske karakteristike. Na primjer, metalik boja je uključena, a kontrastna crna boja čini vanjske retrovizore, krov i krovni spojler posebno elegantnim.

   Interior background

   Savršenstvo svake komponente

   Interior left

   Enterijer

   Space Star ima sklopivu klupu pozadi koja vam daje fleksibilan prostor za putnike, kupovinu, pa čak i namještaj u ravnom pakovanju. Kako kompaktni automobil može biti ovako prostran?

   Interior center

   Uživajte u povezanoj voznji

   Space Star vam daje čvrstu kontrolu sa višenamenskim sistemom GPS navigacije (Smartphone Link) (MGN). Možete pohraniti lične stvari, prilagoditi temperaturu, promijeniti muziku ili pristupiti navigacijskim mapama. Sve se radi preko 6,5-inčnog ekrana osetljivog na dodir na centralnoj konzoli. Također nudi razne mogućnosti povezivanja pametnih telefona, tako da možete ostati u kontaktu u pokretu.

   Interior right

   Vaša muzika, vaš način

   Znamo da je glazba važna za vaše putovanje, pa bez obzira imate li kolekciju CD-ova, uživate u radiju ili više volite slušati popise pjesama na svom MP3 playeru, Space Star vam daje širok izbor. Ugrađeni audio sustav nudi LW/MW/FM radio s CD playerom. Osim toga, tu je i AUX terminal za spajanje vašeg MP3 playera. I sve je to smješteno na prikladnoj središnjoj ploči.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Sigurnost

   Nije važno putujete li deset milja svaki tjedan ili deset tisuća, sigurnost je na vrhu svačije liste i ovo je područje u kojem Space Star briljira.

   Sigurnost

   Ojačana karoserija

   Tijelo Space Stara izuzetno je čvrsto i lagano. To je zato što koristimo čelične ploče visoke rastezljivosti koje doprinose mnogo višoj razini sigurnosti od sudara.

   Sigurnost

   Zaštita za svakog u automobilu

   Space Star opremljen je sustavom sa 7 zračnih jastuka. Putnici na prednjim sjedalima zaštićeni su prednjim zračnim jastucima, plus dodatnim zračnim jastukom za koljena vozača u slučaju sudara sprijeda. U slučaju bočnog sudara, prednji putnici su zaštićeni bočnim zračnim jastucima, a putnici u oba reda zaštićeni su zračnim zavjesama koje se protežu duž bočnih strana.

   Sigurnost

   Sigurniji prednji sigurnosni pojasevi

   Zatezači na prednjim sigurnosnim pojasevima automatski se zatežu u slučaju frontalnog sudara kako bi vozač i suvozač bili sigurniji i smanjili svaki udar kada se prednji zračni jastuci aktiviraju.

   Sigurnost

   Ako imate kolebanje, auto neće

   Ako kotači izgube prianjanje na skliskim površinama ili tijekom skretanja, sustav aktivne kontrole stabilnosti (ASC) automatski prilagođava snagu motora i primjenjuje silu kočenja na odgovarajuće kotače kako bi se održala kontrola i spriječilo proklizavanje. Funkcija kontrole proklizavanja primjenjuje silu kočenja na kotače koji se okreću za glatko pokretanje i ravnocrtno ubrzanje.

   Sigurnost

   Kočioni sustav

   Sustav protiv blokiranja kotača (ABS) sprječava blokiranje kotača tijekom hitnog kočenja. Kao i ABS, Space Star ima elektroničku raspodjelu sile kočenja (EBD). Ovo automatski raspoređuje silu kočenja na sva četiri kotača kako bi se poboljšala učinkovitost kočenja.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1665mm
   Visina 1505mm
   Dužina 3795mm
   Prtljažnik 209dm³