Novi Mitsubishi Eclipse Cross 2024: Revolucija u kompaktnom SUV segmentu

Novi Mitsubishi Eclipse Cross 2024: Revolucija u kompaktnom SUV segmentu

17. April 2024.

Mitsubishi Eclipse Cross, popularni kompaktni SUV japanskog proizvođača, predstavljen je u potpuno novom ruhu za 2024. godinu. Ovaj model, koji je prvi put predstavljen 2017. godine, doživio je temeljitu transformaciju kako bi odgovorio na zahtjeve suvremenog tržišta i kupaca.

Novi Eclipse Cross ističe se svojim oštrim i sportskim dizajnom, koji kombinira modernu eleganciju s dinamičnim linijama. Redizajnirana prednja rešetka, LED svjetla i prepoznatljivi oblik stražnjih svjetala daju mu agresivan i prepoznatljiv izgled na cesti.

U unutrašnjosti, Eclipse Cross nudi prostran i udoban interijer s naprednim tehnološkim značajkama. Veliki zaslon na dodir u središtu kokpita integrira najnovije informacijsko-zabavne sustave, uključujući Apple CarPlay i Android Auto, dok su premium materijali i detalji visoke kvalitete dodatni naglasak na udobnosti i luksuzu.

Pod haubom, Eclipse Cross pokreće efikasan turbo-benzinski motor koji pruža snažne performanse uz nisku potrošnju goriva. Uz to, ovaj SUV nudi i napredne sigurnosne značajke poput sustava za očuvanje trake, automatskog kočenja u nuždi i nadzora mrtvog kuta, čineći vožnju sigurnijom i ugodnijom za vozača i putnike.

Novi Mitsubishi Eclipse Cross 2024 predstavlja revoluciju u kompaktnom SUV segmentu, kombinirajući vrhunsku kvalitetu, izvanredne performanse i sofisticirani dizajn.