Background image

Fiat 500

Već od 31.300KM

Spoj hibridne tehnologije i elegantne ikone stila. ​

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Zelena Rugiada Green
   Vozilo
   Exterior background

   Uživajte u pogledu izvana

   Exterior left

   Nezamjenjiva ikona sa beskrajnim mogućnostima

   500 ne treba pompoznu prezentaciju. Legendarna ikona gradskog automobila spremna je izaći na ulice poput prave zvijezde.

   Exterior center

   Osvijetlite budućnost

   Potpuna LED svjetla pružaju vam jasan pregled nad cestom s redizajniranim, ali opet prepoznatljivim izgledom za model 500.

   Exterior right

   Osjetite slobodu

   Sa svojim sklopivim krovom, ovaj automobil pruža jedinstvenu vožnju u kojoj možete uživati u svakom trenutku. Iskusite slobodu vožnje i osvojite ulice svojim stilom.

   Interior background

   Luksuz u malom pakovanju

   Interior left

   Boja komandne ploče

   Komandna ploča hibridnog Fiata 500 dijeli istu boju karoserije za dosljedan stil i prepoznatljiv izgled.

   Interior center

   Crna sjedišta

   Najnovija evolucija potpisa gradskog automobila Fiat ističe se na novim sjedalima od crne tkanine izrađenim od recikliranog materijala s monogramom Fiat. Sve za ekskluzivan izgled interijera.

   Interior right

   Osjetite još veću kontrolu

   Upravljajte funkcijama automobila vršcima prstiju i uživajte u osjećaju mekoće omotanog upravljača mekog na dodir.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Sustav za pomoć pri parkiranju

   Budite opušteni i pri malenim brzinama: više nećete nehotično naletjeti na automobil ili ciglu. Pri brzini manjoj od 13 km/h, parkirni senzori s kutom vidljivosti od 360° s kompletom od 11 senzora postavljenih na prednjem, bočnom i stražnjem dijelu maske potpuno novog modela 500 »la Prima«, detektiraju sve prepreke oko vozila i obavještavaju vozača o udaljenosti od prepreke straga.

   Sigurnost

   Sustav za nadzor mrtvog kuta

   Zaboravite na mrtvi kut: pri bržoj vožnji, između 15 km/h i 140 km/h, potpuno novi model 500 »la Prima« ima ultrazvučne senzore koji detektiraju objekte u mrtvom kutu s obje strane automobila i iza njega te vas upozoravaju o njihovoj prisutnosti putem zvučnog i svjetlosnog signala na bočnim retrovizorima.

   Sigurnost

   Sustav za zadržavanje u prometnoj traci

   Putujte s užitkom i bez stresa: kad vozite brzinom većom od 60 km/h, potpuno novi model 500 »la Prima« prepoznaje linije prometnog traka i automatski zadržava automobil na sredini vašeg traka, čineći vašu vožnju sigurnijom.

   Sigurnost

   Fiat kao suvozač

   Vozite bez da brinete o puno toga. Kao prvo, potpuno novi model 500 »la Prima« očitava prometne znakove i predlaže vam brzinu kojom ćete voziti na određenoj cesti. A nakon što postavite brzinu i razmak putem tipke na upravljaču, sustav automatski drži razmak od vozila ispred vas (pri brzini većoj od 30 km/h) i zaustavlja se kad je to nužno zbog uvjeta u prometu. Baš kao i pravi suvozač, uvijek je na vašoj strani.

   Sigurnost

   Autonomni sustav kočenja u slučaju nužde

   Još više sigurnosti za vas i sve ostale sudionike u prometu: potpuno novi model 500 »la Prima« koči automatski kako bi izbjegao ili ublažio posljedice sudara s vozilom ispred vas, pješakom ili biciklistom pri brzini do 130 km/h. Automobil prvo samo upozorava vozača zvučnim i vizualnim upozorenjem na ploči s instrumentima, a ako vozač ne reagira, sustav koči vozilo i tako pomaže pri izbjegavanju i smanjenju posljedica neizbježnog sudara.

   Sigurnost

   Kamera za vožnju unatrag

   Držite sve na oku, čak i ono iza vas. Kamera za vožnju unatrag emitira sliku visoke razlučivosti, jasnu i oštru, svega što se nalazi iza automobila na zaslonu Infotainment sustava u potpuno novom modelu 500 »la Prima«.  Slika se projicira s dinamičkim prikazom linija, a grafika na središnjoj liniji prilagođava linije putanje kako se zakreće upravljač kako bi kupac lakše mogao odrediti udaljenosti.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1893mm
   Visina 1488mm
   Dužina 3571mm
   Prtljažnik 185dm³