Background image

Fiat 500e

Već od 56.600KM

Za nenadmašan doživljaj vožnje na električni pogon​​

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   ROSE GOLD
   Vozilo
   Exterior background

   Revolucionarni stil

   Exterior left

   Panoramski krovni otvor

   Uživajte u otvorenom pogledu na nebo i prirodu oko sebe svaki puta kad se vozite.

   Exterior center

   17’’ Kotači od lake legure

   Ikonski od glave do pete, 17-inčni kotači od lake legure imaju dvobojnu, dijamantnu završnu obradu.

   Exterior right

   Jednostavije od prvog dodira

   Redizajnirana električna kvaka vrata sa sustavom s električnim tipkalom čini se postat će nezaobilazna, a i jednostavnija je za rukovanje u odnosu na bilo koji model 500 dosad. Dovoljno je pritisnuti ugrađenu meku tipku za otključavanje vrata i udobno se smjestiti u automobil.

   Interior background

   Moderna elegancija

   Interior left

   Informacijsko-zabavni sustam "Cinerama"

   Potpuno novi sustav Cinerama Infotainment električnog modela Fiat 500 sa jarkim zaslonom od 10,25″ možete bežično povezati svoj pametni telefon i projicirati svoje omiljene aplikacije na zaslonu.

   Interior center

   Kamenčić kao ključ

   Elegantni privjesak s elektroničkom jezgrom u oplati nalik na kamenčić izrađen od biološkog materijala Durabio.

   Interior right

   Doživljaj novog prostora

   Revolucija u unutrašnjosti započinje uklanjanjem središnjeg tunela, što vozilo čini prostranijim i udobnijim. Sjedala od eko kože, s utisnutim monogramom Fiat, brojnim opcijama namještanja, udobnija i s regulacijom u 6 smjerova. Novi dizajn sjedala svojom elegancijom i udobnošću savršeno je usklađen s održivijom inovacijom.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Kamera za vožnju unatrag

   Držite sve na oku, čak i ono iza vas. Kamera za vožnju unatrag emitira sliku visoke razlučivosti, jasnu i oštru, svega što se nalazi iza automobila na zaslonu Infotainment sustava u potpuno novom modelu 500 »la Prima«.  Slika se projicira s dinamičkim prikazom linija, a grafika na središnjoj liniji prilagođava linije putanje kako se zakreće upravljač kako bi kupac lakše mogao odrediti udaljenosti.

   Sigurnost

   Autonomni sustav kočenja u slučaju nužde

   Još više sigurnosti za vas i sve ostale sudionike u prometu: potpuno novi model 500 »la Prima« koči automatski kako bi izbjegao ili ublažio posljedice sudara s vozilom ispred vas, pješakom ili biciklistom pri brzini do 130 km/h. Automobil prvo samo upozorava vozača zvučnim i vizualnim upozorenjem na ploči s instrumentima, a ako vozač ne reagira, sustav koči vozilo i tako pomaže pri izbjegavanju i smanjenju posljedica neizbježnog sudara.

   Sigurnost

   Fiat kao suvozač

   Vozite bez da brinete o puno toga. Kao prvo, potpuno novi model 500 »la Prima« očitava prometne znakove i predlaže vam brzinu kojom ćete voziti na određenoj cesti. A nakon što postavite brzinu i razmak putem tipke na upravljaču, sustav automatski drži razmak od vozila ispred vas (pri brzini većoj od 30 km/h) i zaustavlja se kad je to nužno zbog uvjeta u prometu. Baš kao i pravi suvozač, uvijek je na vašoj strani.

   Sigurnost

   Sustav za zadržavanje u prometnoj traci

   Putujte s užitkom i bez stresa: kad vozite brzinom većom od 60 km/h, potpuno novi model 500 »la Prima« prepoznaje linije prometnog traka i automatski zadržava automobil na sredini vašeg traka, čineći vašu vožnju sigurnijom.

   Sigurnost

   Sustav za nadzor mrtvog kuta

   Zaboravite na mrtvi kut: pri bržoj vožnji, između 15 km/h i 140 km/h, potpuno novi model 500 »la Prima« ima ultrazvučne senzore koji detektiraju objekte u mrtvom kutu s obje strane automobila i iza njega te vas upozoravaju o njihovoj prisutnosti putem zvučnog i svjetlosnog signala na bočnim retrovizorima.

   Sigurnost

   Sustav za pomoć pri parkiranju

   Budite opušteni i pri malenim brzinama: više nećete nehotično naletjeti na automobil ili ciglu. Pri brzini manjoj od 13 km/h, parkirni senzori s kutom vidljivosti od 360° s kompletom od 11 senzora postavljenih na prednjem, bočnom i stražnjem dijelu maske potpuno novog modela 500 »la Prima«, detektiraju sve prepreke oko vozila i obavještavaju vozača o udaljenosti od prepreke straga.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1900mm
   Visina 1527mm
   Dužina 3632mm
   Prtljažnik 550dm³