Background image

Fiat 500X

Već od 47.300KM

500, u pravom SUV stilu.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Italia Plava
   Vozilo
   Exterior background

   Očaravajući vanjski dizajn

   Exterior left

   Putujte s pravim stavom

   Prijeđite gradom s pravim duhom: Fiat 500X vaš je idealan kompaktni SUV.

   Exterior center

   Kompaktan i inovativan SUV

   Postoji novi način za suočavanje s urbanom džunglom: s otvorenim gornjim dijelom. Uživajte u povjetarcu i pustite da vas vjetar miluje.

   Exterior right

   Dašak stila

   Sklopovi stražnjih LED svjetača modela 500X, s pozadinom u boji karoserije, ističu nepogrešivi stil obitelji 500. Također su opremljeni LED lampama kako biste bili sigurni da će vas uočiti i primijetiti kamo god krenuli.

   Interior background

   Savršenstvo detalja

   Interior left

   Sjedala s Fiat monogramom

   Sofisticiraniji dodir karakterizira unutrašnjost modela 500X i 500X Dolcevita, zahvaljujući crnim sjedalima s novim Fiatovim monogramom.

   Interior center

   Urbani pokreti

   Uživajte u gradu i uglađenosti mekog volana sa integrisanim audio kontrolama.

   Interior right

   Informacijski i zaslonski sustav

   Iskusite sljedeću generaciju 7-inčnog dodirnog zaslona visoke razlučivosti. Bluetooth hands-free, audio strujanje, čitač tekstualnih poruka i funkcija prepoznavanja glasa, aux-in audio i USB priključci i kontrole na upravljaču.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Stražnja kamera za pomoć pri parkiranju

   Sistem kamere za vožnju unatrag pruža širokokutnu video sliku na Uconnect zaslonu osjetljivom na dodir. Ova vizualna pomoć posebno je korisna za tumačenje udaljenosti u skučenim prostorima, omogućujući vam da vidite objekte iza vašeg vozila koji nisu vidljivi u vanjskim retrovizorima.

   Sigurnost

   Upozorenje na napuštanje trake

   Sistem upozorenja o napuštanju prometne trake s pomoći za održavanje trake pažljivo prati vašu vožnju. U situacijama nenamjernog skretanja iz trake, sistem će vas blago upozoriti i podsjetiti da ispravite svoje vozilo natrag u svoju traku, pružajući dodatnu sigurnost i mir uma.

   Sigurnost

   Nadzor mrtvog kuta i detekcija stražnjeg poprečnog puta

   Sistem za nadzor mrtvog ugla koristi senzore kako bi vam pomogao prilikom mijenjanja trake, upozoravajući vas na vozila u zonama mrtvog ugla vašeg vozila putem osvijetljene ikone u odgovarajućem vanjskom retrovizoru. Također, funkcija detekcije stražnjeg križnog prometa omogućuje vam nadzor teško vidljivih kutova vašeg vozila dok se krećete unatrag.

   Sigurnost

   Upozorenje na sudar sa aktivnim kočenjem

   Upozorenje na frontalni sudar pri punoj brzini s aktivnim kočenjem priprema kočnice i obavještava vas vizualnim i zvučnim signalima kada prepozna mogućnost frontalnog sudara. U slučaju nedovoljne reakcije, kočnice mogu intervenirati kako bi potpuno zaustavile vozilo, dodatno povećavajući sigurnost vožnje.

   Sigurnost

   Adaptivni tempomat

   Dostupan prilagodljivi tempomat s funkcijom zaustavljanja pomaže u upravljanju kočnicama i leptirom za gas kako bi vaše vozilo održavalo unaprijed zadanu udaljenost od vozila ispred, te čak može kočiti do potpunog zaustavljanja ako je to potrebno. Ova funkcija dodatno olakšava vožnju na dužim putovanjima i smanjuje umor vozača.

   Sigurnost

   Sedam zračnih jastuka

   Fiat 500X je opremljen s sedam zračnih jastuka, uključujući višestupanjske prednje zračne jastuke, zračni jastuk za vozačeva koljena, bočne zračne zavjese pune dužine te bočne zračne jastuke za zdjelicu i prsni koš, postavljene na prednjim sjedalima. Ova napredna sigurnosna oprema osigurava dodatnu zaštitu putnicima u slučaju sudara.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 2025mm
   Visina 1595mm
   Dužina 4264mm
   Prtljažnik 350dm³