Background image

Fiat 600

Talijanska nadogradnja

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Plavo-zelena Sea of Italy
   Vozilo
   Exterior background

   Eksterijer koji očarava

   Exterior left

   (Ne)namjerno privlačenje pažnje​

   Izgledajte dobro u svakom smislu uz sjajne crne retrovizore i okvire svjetala za maglu.​

   Exterior center

   Atraktivniji izgled​

   Novi se Fiat 600 isporučuje sa aluminijskim naplatcima od 18‘’ koji mu dodatno ističu figuru. ​​

   Exterior right

   LED svjetla

   Osvijetlite si okruženje svojom prisutnošću te prednjim i stražnjim LED svjetlima vašeg novog Fiata 600.​​

   Interior background

   Savršen sklad stila i udobnosti

   Interior left

   Obruč upravljača

   Uz sve dostupne boje kokpita, vrhunski materijal obruča upravljača daje vam tu dodatnu dozu stila koju ste tražili.​

   Interior center

   Informiranje i zabava

   Slušajte omiljenu glazbu na Uconnect radio sustavu sa zaslonom od 10,25" s navigacijom i bežičnim punjenjem mobilnog uređaja.​

   Interior right

   Održivost i profinjenost

   U sva sjedala novog Fiata 600 ušivena je najnovija verzija Fiat monograma. (RED) sjedala izrađena su od reciklirane crne tkanine, a model La Prima opremljen je presvlakama od vrhunskog materijala u boji slonovače.​

   Sigurnost

   Sigurnost

   Kamera za vožnju unatrag

   Držite sve na oku, čak i ono iza vas. Kamera za vožnju unatrag emitira sliku visoke razlučivosti, jasnu i oštru, svega što se nalazi iza automobila na zaslonu Infotainment sustava u potpuno novom modelu 600 slika se projicira s dinamičkim prikazom linija, a grafika na središnjoj liniji prilagođava linije putanje kako se zakreće upravljač kako bi kupac lakše mogao odrediti udaljenosti.

   Sigurnost

   Fiat kao suvozač

   Vozite bez da brinete o puno toga. Kao prvo, potpuno novi model 600 očitava prometne znakove i predlaže vam brzinu kojom ćete voziti na određenoj cesti. A nakon što postavite brzinu i razmak putem tipke na upravljaču, sustav automatski drži razmak od vozila ispred vas (pri brzini većoj od 30 km/h) i zaustavlja se kad je to nužno zbog uvjeta u prometu. Baš kao i pravi suvozač, uvijek je na vašoj strani.

   Sigurnost

   Autonomni sustav kočenja u slučaju nužde

   Još više sigurnosti za vas i sve ostale sudionike u prometu: potpuno novi model 600 koči automatski kako bi izbjegao ili ublažio posljedice sudara s vozilom ispred vas, pješakom ili biciklistom pri brzini do 130 km/h. Automobil prvo samo upozorava vozača zvučnim i vizualnim upozorenjem na ploči s instrumentima, a ako vozač ne reagira, sustav koči vozilo i tako pomaže pri izbjegavanju i smanjenju posljedica neizbježnog sudara.

   Sigurnost

   Sustav za zadržavanje u prometnoj traci

   Putujte s užitkom i bez stresa: kad vozite brzinom većom od 60 km/h, potpuno novi model 600 prepoznaje linije prometnog traka i automatski zadržava automobil na sredini vašeg traka, čineći vašu vožnju sigurnijom.

   Sigurnost

   Sustav za pomoć pri parkiranju

   Budite opušteni i pri malenim brzinama: više nećete nehotično naletjeti na automobil ili ciglu. Pri brzini manjoj od 13 km/h, parkirni senzori s kutom vidljivosti od 360° s kompletom od 11 senzora postavljenih na prednjem, bočnom i stražnjem dijelu maske potpuno novog modela 600, detektiraju sve prepreke oko vozila i obavještavaju vozača o udaljenosti od prepreke straga.

   Sigurnost

   Sustav za nadzor mrtvog kuta

   Zaboravite na mrtvi kut: pri bržoj vožnji, između 15 km/h i 140 km/h, potpuno novi model 600 ima ultrazvučne senzore koji detektiraju objekte u mrtvom kutu s obje strane automobila i iza njega te vas upozoravaju o njihovoj prisutnosti putem zvučnog i svjetlosnog signala na bočnim retrovizorima.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1781mm
   Visina 1523mm
   Dužina 4171mm
   Prtljažnik 360dm³