Background image

Fiat Doblo

Već od 43.100KM

Jednostavno genijalan

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   CRNA
   Vozilo
   Exterior background

   Moderni klasik u verzijama

   Exterior left

   Doblo Cew Cab

   Duga verzija karoserije s jedinstvenim modularnim sustavom između sjedala i teretnog prostora zahvaljujući kliznoj pregradi.

   Exterior center

   Doblo Combi (MPV)

   Nova verzija Dobla s fiksnom pregradom. Optimizirana kalibracija koja osigurava udobnost vožnje i visoke performanse upravljanja.

   Exterior right

   Doblo Cargo kombi

   Dostupan u dvije dužine, Standardnoj (4,4m) i Maksi (4,75m). Optimalna kombinacija između performansi i težine osigurava izvrsno dinamičko ponašanje i udobnost.

   Interior background

   Udobnost s održivošću

   Interior left

   Način Moduwork

   Novi Scudo ima najnapredniji sustav za pomoć pri utovaru kabastih tereta i materija, što dodatno naglašava svestranost ovog modela. Zahvaljujući preklopnom otvoru ispod sjedala suvozača tovarni prostor može se produljiti: do 3,32 m na verziji Compat, 3,67 m na standardnoj verziji te maksimalnih 4,02 m na verziji Maxi. Osim toga, prednje sjedalo, prilagodljivo u nekoliko jednostavnih koraka, može se pretvoriti u stolić za računalo i tablet ili oslonac za ručanje u maksimalnoj udobnosti.

   Interior center

   Odaberite sjedalo koje vam najviše odgovara

   Što želite osigurati svom timu? Možete birati između udobne klupe s velikim skrivenim pretincem za odlaganje ili pojedinačnim sjedalima za upravljanje svakim dijelom prostora pojedinačno. Među rješenjima koje su u ponudi za Scudo možete odabrati ona sjedala koja najbolje zadovoljavaju potrebe vašeg tima. Scudo je sinonim za udobnost i svestranost u vašem poslovanju.

   Interior right

   Prilagodljiv položaj za vožnju

   Kolo upravljača može se podešavati po visini i dubini, a sjedala se mogu namještati na različite visine i pod različitim kutovima. Tako se može lakše odabrati najbolji položaj za vožnju i, u samo nekoliko koraka, promijeniti konfiguracija ako dođe do promjene vozača.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Upozorenje na pažnju vozača

   Sustav prati ponašanje vozača putem prednje kamere i pokreta upravljača. Ako sustav otkrije pad pažnje vozača, aktivirat će se zvučni i vizualni signal koji sugerira vozaču da napravi pauzu.

   Sigurnost

   Head-up zaslon

   Ne skidajte pogled s ceste kako biste imali najvažnije informacije ispred sebe. Head-Up zaslon je instrument ploča koji prati najvažnije informacije o vožnji, omogućujući vam da ne skidate pogled s ceste.

   Sigurnost

   Prepoznavanje prometnih znakova

   S ovim inovativnim sustavom, novi sigurnosni sustav Doblòa automatski prepoznaje i čita prometne znakove brzine zahvaljujući multifunkcionalnoj kameri postavljenoj na vrhu vjetrobranskog stakla.

   Sigurnost

   Magični retrovizor

   Prikazuje slike snimljene pomoću 2 kamere na 5-inčnom digitalnom unutarnjem retrovizoru, jedna ispod desnog vanjskog retrovizora, a druga iznad stražnjih vrata, pružajući 3 različita pogleda za izvođenje bilo kojeg manevra potpuno sigurno.

   Sigurnost

   Upozorenje na sudar

   Nova sigurnosna tehnologija Doblòa upozorava vas ako postoji rizik od sudara s vozilom ispred ili pješakom koji prelazi vašu traku, upozoravajući vas ili čak smanjujući brzinu vašeg vozila.

   Sigurnost

   Pomoć za zadržavanje u prometnoj traci

   Zahvaljujući ovom sigurnosnom sustavu, uvijek ćete biti na pravom putu. Kada sustav prepozna rizik od slučajnog prelaska trake, upravljanje se postupno ispravlja kako bi vozilo ostalo u svojoj početnoj traci.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina -4750mm
   Visina -1840mm
   Dužina -1700mm
   Prtljažnik -3.2kdm³