Background image

Fiat Ducato Furgon

Već od 54.390KM

Vođen inovacijama već više od 40 godina.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   BIJELA
   Vozilo
   Exterior background

   Uzbudljivo suptilan

   Exterior left

   Učinkovitost teretnog prostora

   U klasi najbolji odnos između unutarnje i vanjske dužine omogućuje vam transport iste robe uz veću kompaktnost, bolju agilnost i manevarske sposobnosti, zahvaljujući njegovim ukupnim dimenzijama.

   Exterior center

   Kvadratni oblik teretnog prostora

   Savršena osnova svih Ducato izvedbi omogućuje vam bolji raspored robe unutar teretnog prostora ili bolje prilagođavanje nadogradnji.

   Exterior right

   Niska visina utovara

   Pojednostavljuje i povećava ergonomiju prijevoza te olakšava svakodnevni utovar/istovar.

   Interior background

   Inovativna udobnost

   Interior left

   Keyless entry & go sustav

   Uz sustav ulaska bez ključa možete lako otključati/zaključati kabinu i vrata teretnog prostora novog Ducata, bez uporabe vaših ključeva. Uz Keyless Go funkciju, možete pokrenuti i isključiti vozilo bez uporabe ključeva. Kao podrška specifičnim misijama, vrata se mogu zaključati i otključati s uključenim motorom.

   Interior center

   Nova sjedala

   Ponuda sjedala je nadopunjena kako bi pružila veću udobnost i moderan izgled uporabom crne i sive tkanine. Poboljšana udobnost zahvaljujući novom obliku jastuka sjedala i uporabi pjene.

   Interior right

   Eat & Work sjedalo

   Izvedeno da bude savršena pomoć za vozača i suvozača tijekom radnog vremena i pauza, Ducato je opremljen s prednjim stolićem koji može primiti prijenosna računala, tablete i plitice s ručkom. Stolić se može okrenuti prema putnicima radi maksimalne udobnosti, i dolazi sa stražnjom zonom s držačima za čaše i pretincima.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Centriranje u voznoj traci

   Novi Ducato detektira oznake vozne trake i rubove ceste i, po potrebi, autonomno upravlja kako bi se sadržao u sredini vozne trake.

   Sigurnost

   Kontrola vozne trake

   Funkcija kontrole vozne trake sprečava neželjeni izlazak iz vozne trake pomoću prema naprijed usmjerene kamere ugrađene u vjetrobran te djeluje na sustav upravljanja kako bi spriječio da vozilo prijeđe označene linije vozne trake ili čak rubove ceste. Osjetilno upozorenje u obliku momenta u upravljaču, zajedno s vizualnim i zvučnim upozorenjima na zaslonu ploče s instrumentima, upozorava vozača da ostane unutar granica vozne trake.

   Sigurnost

   Pomoć u prometnoj gužvi

   Novi Ducato može autonomno postaviti vozilo ispred kao cilj za provođenje centriranje vozila u slučaju gustog prometa na svim cestama i nadzirati vozila koja se kreću paralelno, prilagođavajući poprečnu trajektoriju i izbjegavajući potencijalne sudare. Ako ovaj sustav automatski do kraja zaustavi Ducato, automatski se vraća na postavljenu brzinu čim se promet ispred pokrene. Dostupno samo u paketu suvozača.

   Sigurnost

   Prilagodljiv tempomat

   Kada je uključen u paket suvozača, prilagodljivi tempomat je unaprjeđen sa Stop & Go funkcijom, što omogućuje potpuno zaustavljanje vozila kada se zaustavi vozilo ispred i ponovno pokretanje vozila kada se promet ponovo pokrene. Dostupno samo u sklopu paketa suvozača.

   Sigurnost

   Prilagodljiv tempomat

   Postavlja i automatski podešava brzinu kako bi se održavala sigurna udaljenost do vozila ispred, pri brzinama između 30 km/h i maksimalne brzine vozila.

   Sigurnost

   Sustav upozorenja i sustav za regulaciju AEB

   UTONOMNO KOČENJE U NUŽDI (+ DETEKCIJA PJEŠAKA I BICIKLISTA) AEB – kontrola povećava funkcionalnosti i detektira pješake i bicikle kao i druga vozila. Novi Ducato će upozoriti vozača ili aktivirati autonomno kočenje u nuždi.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 2050mm
   Visina -2779mm
   Dužina -6363mm
   Prtljažnik -17kdm³