Background image

Fiat Ducato Šasija

Već od 56.310KM

Vođen inovacijama već više od 40 godina.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   BIJELA
   Vozilo
   Exterior background

   Revolucionarni stil

   Exterior left

   Površina

   Velika svestranost zahvaljujući utovarnoj površini od 4,9 do 8,5 kvadratnih metara.

   Exterior center

   Teški tereti

   GVW od 3,2 do 4,2 t i do 2,1 t nosivosti kako bi vaš posao bio "lakši".

   Exterior right

   Jedna cesta, tri opcije

   Kako bi se pojednostavili najteži poslovi, kiper ducato dostupan je u 5 duljina, s jednostrukom ili dvostrukom kabinom, od 5,1 do 6,8 m² i opremljen je sigurnim sandukom za alat. Jedna cesta ili tri ceste.

   Interior background

   Inovativna udobnost

   Interior left

   Keyless entry & go sustav

   Uz sustav ulaska bez ključa možete lako otključati/zaključati kabinu i vrata teretnog prostora novog Ducata, bez uporabe vaših ključeva. Uz Keyless Go funkciju, možete pokrenuti i isključiti vozilo bez uporabe ključeva. Kao podrška specifičnim misijama, vrata se mogu zaključati i otključati s uključenim motorom.

   Interior center

   Nova sjedala

   Ponuda sjedala je nadopunjena kako bi pružila veću udobnost i moderan izgled uporabom crne i sive tkanine. Poboljšana udobnost zahvaljujući novom obliku jastuka sjedala i uporabi pjene.

   Interior right

   Eat & Work sjedalo

   Izvedeno da bude savršena pomoć za vozača i suvozača tijekom radnog vremena i pauza, Ducato je opremljen s prednjim stolićem koji može primiti prijenosna računala, tablete i plitice s ručkom. Stolić se može okrenuti prema putnicima radi maksimalne udobnosti, i dolazi sa stražnjom zonom s držačima za čaše i pretincima.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Centriranje u voznoj traci

   Novi Ducato detektira oznake vozne trake i rubove ceste i, po potrebi, autonomno upravlja kako bi se sadržao u sredini vozne trake.

   Sigurnost

   Kontrola vozne trake

   Funkcija kontrole vozne trake sprečava neželjeni izlazak iz vozne trake pomoću prema naprijed usmjerene kamere ugrađene u vjetrobran te djeluje na sustav upravljanja kako bi spriječio da vozilo prijeđe označene linije vozne trake ili čak rubove ceste. Osjetilno upozorenje u obliku momenta u upravljaču, zajedno s vizualnim i zvučnim upozorenjima na zaslonu ploče s instrumentima, upozorava vozača da ostane unutar granica vozne trake.

   Sigurnost

   Pomoć u prometnoj gužvi

   Novi Ducato može autonomno postaviti vozilo ispred kao cilj za provođenje centriranje vozila u slučaju gustog prometa na svim cestama i nadzirati vozila koja se kreću paralelno, prilagođavajući poprečnu trajektoriju i izbjegavajući potencijalne sudare. Ako ovaj sustav automatski do kraja zaustavi Ducato, automatski se vraća na postavljenu brzinu čim se promet ispred pokrene. Dostupno samo u paketu suvozača.

   Sigurnost

   Prilagodljiv tempomat

   Kada je uključen u paket suvozača, prilagodljivi tempomat je unaprjeđen sa Stop & Go funkcijom, što omogućuje potpuno zaustavljanje vozila kada se zaustavi vozilo ispred i ponovno pokretanje vozila kada se promet ponovo pokrene. Dostupno samo u sklopu paketa suvozača.

   Sigurnost

   Prilagodljiv tempomat

   Postavlja i automatski podešava brzinu kako bi se održavala sigurna udaljenost do vozila ispred, pri brzinama između 30 km/h i maksimalne brzine vozila.

   Sigurnost

   Sustav upozorenja i sustav za regulaciju AEB

   UTONOMNO KOČENJE U NUŽDI (+ DETEKCIJA PJEŠAKA I BICIKLISTA) AEB – kontrola povećava funkcionalnosti i detektira pješake i bicikle kao i druga vozila. Novi Ducato će upozoriti vozača ili aktivirati autonomno kočenje u nuždi.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 2050mm
   Visina -2254mm
   Dužina -6308mm
   Prtljažnik -17kdm³