Background image

Fiat Scudo

Originalni višenamjenski kombi od Fiat Professional.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   SIVA COLOSSEO
   Vozilo
   Exterior background

   Stil i estetika

   Exterior left

   Nov maska, novi logo

   Prednji dio maske Fiat Scuda i logo ističe se markantnim dizajnom koji kombinira modernu estetiku s praktičnom funkcionalnošću. Velika prednja rešetka zajedno s dinamičnim linijama naglašava robustnost i karakter ovog vozila.

   Exterior center

   Stražnji dio

   Stražnji dio Fiat Scuda kombinira funkcionalnost i estetiku, nudeći prostran i prilagodljiv prostor za teret. Dinamične linije i moderni detalji daju vozilu sofisticirani izgled, dok praktična rješenja poput širokih vrata i velikog prtljažnika pružaju praktičnost i udobnost u svakodnevnoj vožnji.

   Exterior right

   Bočna strana i klizna vrata

   Prostrane bočne površine pružaju idealno platno za personalizaciju i brendiranje, dok su praktična rješenja poput kliznih vrata na bočnim stranama dizajnirana kako bi olakšala pristup teretnom prostoru.

   Interior background

   Udobnost i praktičnost

   Interior left

   Način Moduwork

   Novi Scudo ima najnapredniji sustav za pomoć pri utovaru kabastih tereta i materija, što dodatno naglašava svestranost ovog modela. Zahvaljujući preklopnom otvoru ispod sjedala suvozača tovarni prostor može se produljiti: do 3,32 m na verziji Compat, 3,67 m na standardnoj verziji te maksimalnih 4,02 m na verziji Maxi.

   Interior center

   Odaberite sjedalo koje vam najbolje odgovara

   Što želite osigurati svom timu? Možete birati između udobne klupe s velikim skrivenim pretincem za odlaganje ili pojedinačnim sjedalima za upravljanje svakim dijelom prostora pojedinačno.

   Interior right

   Prilagodljivi položaj za vožnju

   Kolo upravljača može se podešavati po visini i dubini, a sjedala se mogu namještati na različite visine i pod različitim kutovima.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Sustav upozorenja ua udarac sprijeda

   Neophodan sustav za pomoć pri vožnji koji vam omogućuje da detektirate osobe i automobile na cesti. Zahvaljujući prednjem radaru, novi Scudo može prepoznati sve prepreke na putu i upozoriti vozača o njima putem zvučnog i vizualnog upozorenja. Zahvaljujući aktivnom sustavu kočenja u slučaju nužde, novi Scudo automatski aktivira kočnicu u slučaju nužde, što vam omogućuje da izbjegnete sudar ili udar.

   Sigurnost

   Sustav Grip Control

   Novi Fiat Professional Scudo opremljen je novim sustavom Grip Control koji upravlja sustavom ESP i pruža mogućnost odabira jednog od 5 načina vožnje: Asphalt, Snow, Sand, Mud i ESP OFF.

   Sigurnost

   Sustav upozorenja za napuštanje prometnog traka

   Novi Scudo može detektirati rubove cesta, čak i pri većim brzinama, te upozoriti vozača putem vizualnih i zvučnih upozorenja kad prijeđe liniju svog prometnog traka.

   Sigurnost

   Kamera za vožnju unatrag

   Nova kamera za vožnju unatrag impresivne je razlučivosti, a sliku prikazuje na 7“ radijskom zaslonu u obliku dinamičke rešetke koja se pomiče kako se zakreće kolo upravljača, što vozaču pomaže da učinkovitije izvodi manevere prilikom parkiranja.

   Sigurnost

   Bočni sustav za nadzor mrtvog kuta

   Ova sustav aktivira se prilikom složenijih manevara ili u blizini prepreka koje se nalaze u mrtvom kutu vozila. Kad senzor detektira potencijalno opasnu situaciju, primjerice prilikom pretjecanja vozila ispred, sustav upozorava vozača putem svjetala upozorenja koja se nalaze u bočnim retrovizorima.

   Sigurnost

   Sustav za prepoznavanje prometnih znakova

   Ovaj zaštitni sustav prepoznaje prometne znakove i reproducira ih na zaslonu digitalne instrumentne ploče, a predložene vrijednosti brzine šalje regulatoru brzine koji informira vozača o ograničenjima brzine koja su na snazi.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1895mm
   Visina 1940mm
   Dužina 5310mm
   Prtljažnik 530dm³