Background image

Mitsubishi ASX

Napravljen da olakša život

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   White Diamond
   Vozilo
   Exterior background

   Eksterijer koji ostavlja bez daha

   Exterior left

   LED dnevna svjetla

   ASX Exceed je odvažan kao i vi, sa svojom kromiranom maskom hladnjaka i detaljima upotpunjenim luksuznim panoramskim staklenim krovom, dvobojnim poliranim 18” aluminijskim naplatcima i LED dnevnim svjetlima.

   Exterior center

   Aluminijske felge

   Osvojite to središte pozornosti svjetlucavim dvobojnim 18" aluminijskim naplatcima, koji pojačavaju sofisticirani izgled Exceeda.

   Exterior right

   Samouvjeren stil

   ASX Exceed čini svoju prisutnost širokim, čvrstim stavom i elegantnim, samouvjerenim stilom koji odgovara njegovom dinamičnom upravljanju.

   Interior background

   Stil koji odražava vašu ličnost

   Interior left

   Panoramski stakleni krov

   Uživaj na suncu ili gradskim svjetlima uz Exceedov spektakularan panoramski stakleni krov s električnim uvlačivim suncobranom i LED rasvjetom za ugođaj.

   Interior center

   Smartphone Link Display Audio

   Zabavljen. Povezan. Režija. ASX-ov Smartphone Link Display Audio (SDA)K6 kompatibilan je s Android Auto™K11 i Apple CarPlayK12 za navigaciju, pozive, slanje poruka i slušanje pjesama iz bilo kojeg izvora uključujući DAB+ radio. Sve se kontrolira preko impresivnog 8” zaslona osjetljivog na dodir, dok izdašna središnja konzola nudi pohranu i USB priključke za punjenje vašeg telefona.

   Interior right

   2,0-litreni MIVEC motor

   Odredite tempo bez napora s ASX-ovim profinjenim i učinkovitim 2,0-litrenim MIVEC motorom podržanim izborom ručnog ili CVT automatskog mjenjača. Ili uživajte u dodatnoj snazi ​​2,4-litrenog MIVEC motora u GSR-u i Exceedu. 123kW i 222Nm pružaju dinamičnu i brzu vožnju bez žrtvovanja potrošnje goriva.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Hill Start Assist (HSA)

   Strme gradske ulice ili zakrčene rampe trgovačkih centara više nisu problem s Mitsubishijevom tehnologijom pomoći pri kretanju uzbrdo. Sprječava okretanje automobila unatrag održavajući silu kočenja kako bi vam dao vremena da pomaknete nogu s kočnice na gas.

   Sigurnost

   Active Stability Control (ASC)

   Mitsubishijeva aktivna kontrola stabilnosti intuitivno prepoznaje kada pretjerano ili nedovoljno upravljate i primjenjuje silu kočenja na odgovarajuće kotače kako biste ostali stabilni u zavojima.

   Sigurnost

   Lane Departure Warning (LDW)

   Mitsubishijevo upozorenje o napuštanju trake koristi kameru za izdavanje zvučnog upozorenja i prikazuje upozorenje na višenamjenskom zaslonu ako vaše vozilo skrene iz svoje trake dok pokazivači smjera ne rade.

   Sigurnost

   Blind Spot Warning (BSW) and Lane Change Assist (LCA)

   Mitsubishijevo upozorenje o mrtvom kutu i pomoć pri promjeni voznog traka pomažu vam da s povjerenjem promijenite vozni trak. Sustav pomoći pri promjeni voznog traka daje zvučno upozorenje i prikazuje trepćuće upozorenje u retrovizoru kada sustav detektira visoku vjerojatnost sudara s vozilom koje dolazi straga i kreće se u istom smjeru unutar 3,5 m od strane vašeg vozila ili 70 m od njegovog stražnjeg branika .

   Sigurnost

   Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

   Mitsubishijev sustav upozorenja na stražnji križni promet pomaže u otkrivanju vozila u pokretu prilikom vožnje unatrag. Upozorava vas zvukom zujalice, sa svjetlosnim indikatorom koji se pojavljuje na kombiniranom mjeraču i trepćućim svjetlom u bočnom retrovizoru.

   Sigurnost

   Forward Collision Mitigation (FCM)

   Mitsubishijev sustav za ublažavanje sudara sprijeda otkriva prepreke ispred i izdaje vizualno i zvučno upozorenje kada postoji opasnost od sudara, automatski aktivirajući kočnice kako bi se izbjegao sudar ili smanjio udar.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1810mm
   Visina 1640mm
   Dužina 4365mm
   Prtljažnik 406dm³