Background image

Mitsubishi Colt

Moderan i dinamičan.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Onyx Black
   Vozilo
   Exterior background

   Dinamične linije i oblikovanje

   Exterior left

   16" Alu felge

   Elegantni 16" kotači od lake legure u modernom dizajnu daju COLT-u vlastiti stil.

   Exterior center

   3/6 rešetka hladnjaka u dizajnu "Dynamic Shield"

   Rešetka hladnjaka u Mitsubishijevom dizajnu "Dynamic Shield" karakterizira prednji dio. Crte na haubi naglašavaju legendarni Mitsubishi logo uokviren upečatljivim svjetlosnim potpisom.

   Exterior right

   1/6 LED prednje svjetlo

   LED prednja svjetla ne impresioniraju samo svojim prepoznatljivim dizajnom. Također osiguravaju optimalno osvjetljenje ceste i dobru vidljivost COLT-a.

   Interior background

   Estetska izvanrednost

   Interior left

   Kamera za stražnji pogled

   Parkiranje unatrag može biti tako zabavno: s pouzdanom stražnjom kamerom. Čim ubacite auto u rikverc, odmah možete vidjeti što se događa iza vas.

   Interior center

   Stil susreće udobnost

   Sjedala od visokokvalitetne tkanine/umjetne kože, ne samo da izgledaju luksuzno, nego i daju isti osjećaj. Vrlo su udobne i nude izvrsnu bočnu potporu. Još jedan faktor za dobar osjećaj: vozačevo sjedalo podesivo po visini. Dolazi kao standard i može se u tren oka namjestiti u optimalan položaj za sjedenje. To znači da možete prijeći velike udaljenosti udobno i opušteno.

   Interior right

   Automatska kontrola klime

   Tako da unutrašnjost uvijek ostaje savršena zona udobnosti. Ne prevruće ljeti i ne prehladno zimi. Snažna automatska kontrola klime 5 osigurava individualnu ugodnu temperaturu.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Pomoćnik za duga svjetla

   Susret za duga svjetla na vrijeme prepoznaje vozila koja dolaze u susret. Kako ne bi zaslijepio vozača, asistent za duga svjetla automatski prebacuje na kratka svjetla. Duga svjetla će se automatski ponovno uključiti čim to ponovno bude sigurno.

   Sigurnost

   Pomoćnik mrtvog kuta

   COLT vas upozorava svjetlosnim signalom u vanjskom retrovizoru čim se drugo vozilo pojavi u vašem mrtvom kutu. To znači da pomoćnik za mrtvi kut čini promjenu trake potpuno sigurnom.

   Sigurnost

   Detekcija pješaka i biciklista

   Kao dio sustava upozorenja na sudar, registrira kada pješak ili biciklist iznenada hoda ili vozi na cestu. Sustav šalje signal i automatski izvodi hitno kočenje ako vozač ne zakoči dovoljno brzo.

   Sigurnost

   Sustav upozorenja na čeoni sudar s pomoćnikom pri hitnom kočenju

   Sustav upozorenja na sudar detektira prepreke ispred vozila i automatski aktivira proces kočenja ako je potrebno. Pri malim brzinama sustav zaustavlja vozilo; kod brže vožnje brzina se usporava.

   Sigurnost

   Prepoznavanje prometnih znakova

   COLT prepoznaje prometne znakove kao što su: Ograničenja brzine i prikazuje ih na zaslonu.

   Sigurnost

   Aktivno upozorenje za napuštanje trake

   Ako COLT prijeti da će skrenuti s voznog traka ili ako se dotakne puna ili isprekidana linija, sustav lagano protuupravlja pri brzinama između 70 i 160 km/h i vraća vozilo natrag u vozni trak.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1798mm
   Visina 1439mm
   Dužina 4053mm
   Prtljažnik 254dm³