Background image

Mitsubishi Eclipse Cross

Eclipse Cross je dizajniran da vam pruži vrhunsko iskustvo vožnje.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Bronze Metallic
   Vozilo
   Exterior background

   Impresivan prvi utisak

   Exterior left

   Stil je bitan

   Stil je bitan, ali i sadržaj. Bez obzira na vremenske uvjete ili uvjete na cesti, 2024 Eclipse Cross dorastao je izazovu sa snažnim, pouzdanim S-AWC.

   Exterior center

   Eclipse Cross spaja stil i funkciju.

   Budući da je riječ o dinamičnom vozilu s elegantnim i agresivnim profilom i standardnim turbopunjačem, vožnju Eclipse Crossa 2024. čini zabavnom. Opremljen standardnim LED vanjskim svjetlima i funkcionalnim prtljažnim prostorom, Eclipse Cross spaja stil i funkciju.

   Exterior right

   Ljudska povezanost

   Imati tehnološki opremljen automobil jednako je važno kao imati dom visoke tehnologije. U modelu Eclipse Cross 2024, vozačima je lako koristiti dostupni infotainment zaslon od 8 inča i uroniti u My MITSUBISHI CONNECT™ i what3words.

   Interior background

   Inovativni dizajn

   Interior left

   Elegantan i pametan

   Interijer modela Eclipse Cross iz 2024. prekrasno kombinira luksuzni stil s vrhunskom tehnologijom.

   Interior center

   Svi su povezani

   Dostupni, lako dostupni prednji USB priključci omogućuju vam da se bez napora informirate, zabavljate i povezujete na disku.

   Interior right

   Radi bolje zajedno

   Koristite dostupne Apple CarPlay® i Android Auto™ s 8” Smartphone Link Display Audio sustavom za navigaciju cestom, reprodukciju omiljenih popisa za reprodukciju, pregledavanje vaših kontakata i još mnogo toga.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Blind Spot Warning and Lane Change Assist

   Budite upoznati kada se vozilo nalazi u vašem mrtvom kutu ili mu se približava s dostupnim sustavom upozorenja za mrtvi kut i pomoći pri promjeni trake. Ako se vozilo kreće istom brzinom ili brže u područjima detekcije, svjetlo upozorenja će se pojaviti u odgovarajućem bočnom retrovizoru. Ako vam je pokazivač smjera uključen, zvučno i vizualno upozorenje reći će vam da nije sigurno mijenjati trak.

   Sigurnost

   Adaptive Cruise Control

   Dostupni prilagodljivi tempomat je tehnologija osmišljena da vam pomogne u održavanju sigurne udaljenosti dok ostajete unutar postavljenog ograničenja brzine. Ovaj sustav automatski prilagođava brzinu vozila, tako da vi to ne morate.

   Sigurnost

   Multi-View Camera System

   Parkiranje je postalo puno lakše. Dostupni Multi-View Camera System koristi više kamera oko vozila za stvaranje kompozitnog prikaza vozila iz ptičje perspektive. Širokokutni pogled također pomaže u prikazu onoga što je neposredno iza vas.

   Sigurnost

   Rain-Sensing Wipers

   Držite ruke na volanu tijekom lošeg vremena s dostupnim brisačima vjetrobrana s senzorom kiše. Pri prvoj kapi kiše, brisači će se aktivirati i prilagoditi učestalosti padalina kako biste se i dalje mogli usredotočiti na ono što je ispred vas.

   Sigurnost

   Rear Cross Traffic Alert

   Dostupni sustav za uzbunjivanje stražnjeg križnog prometa detektira približava li se vozilo s bilo koje strane dok vozite unatrag. Svjetla na oba bočna retrovizora će treptati, zvučno upozorenje će vas upozoriti, a poruka upozorenja će se pojaviti na zaslonu u boji.

   Sigurnost

   RISE Body Construction

   Mitsubishijeva napredna karoserija Reinforced Impact Safety Evolution (RISE) koristi zone gužvanja koje štite vaše vozilo tijekom sudara s velikim udarima. Strateška pojačanja na ključnim točkama nadopunjuju njegove grede vrata za bočni udar.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1805mm
   Visina 1685mm
   Dužina 4545mm
   Prtljažnik 404dm³