Background image

Mitsubishi L200

Potpuno novi izgled

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   Sun Glow Orange
   Vozilo
   Exterior background

   Eksterijer koji podiže standarde

   Exterior left

   Dynamic Shield dizajn

   Više zaštite i stabilnosti. Novi L200 sprijeda karakterizira poznati Dynamic Shield dizajn prilagođen pick up vozilu. Zaštita nije samo u izgledu već i u funkciji, kako za putnike tako i za pješake. Novi dizajn haube i niži položaj brisača daju bolju vidljivost iz kabine.

   Exterior center

   Hi-Tech LED svjetla

   Bolja rasvjeta posvuda. Glavna svjetla postavljena su više prema naprijed kako bi što bolje osvjetljavala cestu. Straga su velike kombinirane lampe izbačene van linija karoserije. Stop svjetla imaju munjevit odaziv, pa vozila iza u djeliću sekunde vide da kočite.

   Exterior right

   Prostrani prtljažni prostor

   S lakoćom nosi i najveći teret. Lako dostupan i pregledan tovarni prostor posebno je ojačan za grublji utovar prtljage ili tereta. Ono što L200 čini posebnim i svestranim je širok raspon nosivosti, stoga je idealan za posao, šoping, sportske avanture, lov i ribolov.

   Interior background

   Transformacija vašeg okruženja

   Interior left

   Izdržljiv ne znači neudoban

   Dozvolite da vas iznenadi prostrana i udobna kabina L200. Interijer kojeg očekujete kod limuzine, dočekat će vas u bogato opremljenom pick up-u. Osjetite kvalitetu sjedenja te iznimnu zvučnu izolaciju za tihu i ugodnu vožnju.

   Interior center

   Prostranos i prozračnos

   Mitsubishi L200 pruža vodeći prostor za noge u klasi te najveći nagib naslona stražnje klupe za veću udobnost putnika straga.

   Interior right

   Luksuzna sjedala

   Sjedala su ergonomski dizajnirana te pružaju široku podršku za ramena, izbočenu sredinu za leđa i obilnu bočnu potporu. Mitsubishi L200 u opremi Instyle ima električno podesivo vozačko sjedalo, grijanje prednjih sjedala i kožne presvlake.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Čeličnih ploča visoke vlačne čvrstoće

   Tijelo L200 izuzetno je čvrsto, ali lagano, zahvaljujući širokoj upotrebi čeličnih ploča visoke vlačne čvrstoće. Zajedno s karoserijom RISE, to pridonosi povećanoj razini sigurnosti putnika.

   Sigurnost

   Reinforced Impact Safety Evolution (RISE)

   L200 izgrađen je oko karoserije Reinforced Impact Safety Evolution (RISE). Ovaj dizajn znači da su ojačanja postavljena na strateškim točkama kako bi pomogla u usmjeravanju i apsorbiranju energije u slučaju sudara. Dakle, vi i vaši putnici ste u zaštitnom omotaču.

   Sigurnost

   7 zračnih jastuka

   L200 opremljen je sustavom sa 7 zračnih jastuka. Sustav uključuje prednje zračne jastuke, prednje bočne zračne jastuke, zračne zavjese, pa čak i zračni jastuk za koljena vozača, tako da su svi u vozilu zaštićeni.

   Sigurnost

   Trailer Stability Assist

   Trailer Stability Assist održava stabilnost tijekom vuče. Ako se detektira njihanje na vozilu, sustav automatski kontrolira snagu motora i silu kočenja na svakom kotaču kako bi stabilizirao i vaše vozilo i vašu prikolicu.

   Sigurnost

   Pomoć pri kretanju uzbrdo

   Pomoć pri kretanju uzbrdo čini pokretanje na strmoj padini stvarno lakim. Drži kočnicu uključenu do dvije sekunde dok ne pritisnete papučicu gasa. Tako da više nikada ne morate brinuti o povratku.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1815mm
   Visina 1780mm
   Dužina 5210mm
   Prtljažnik 1000dm³