Background image

Mitsubishi Outlander

Idite gdje god želite.

Zatraži ponudu
Zatraži probnu vožnju

   Odaberite boju
   Boja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-voziloBoja-vozilo
   COSMIC BLUE METALLIC
   Vozilo
   Exterior background

   Inspirativni dizajn

   Exterior left

   Vrhunski kotači

   Dostupni, vrhunski kotači velikog promjera od 20” naglašavaju samouvjeren stav Outlandera 2024.

   Exterior center

   LED prednja svjetla

   LED prednja svjetla strateški su postavljena kako bi osigurala poboljšanu vidljivost za druge koji dijele cestu, a istovremeno nude bolje osvjetljenje na velikim udaljenostima.

   Exterior right

   Potpis Mitsubishi Motorsa

   Potpis Mitsubishi Motorsa, klasična i lijepa horizontalna os daje vozaču trenutna, intuitivna vizualna upozorenja na promjene na karoseriji vozila, istovremeno pružajući osjećaj prostranosti.

   Interior background

   Harmonija i elegancija

   Interior left

   Interijer Outlandera

   Interijer Outlandera iz 2024. dizajniran je imajući na umu Omotenashi, "japansko gostoprimstvo". Milijun malih dodira stvara atmosferu profinjene elegancije, od pomne pažnje posvećene najsitnijim detaljima, poput gumba i brojčanika, do promišljenog dizajna upravljača, unutarnjeg osvjetljenja i kontrola zaslona. Sve u Outlanderu dolazi zajedno kao prava definicija "svetišta".

   Interior center

   Vrhunski dodaci

   Vrhunski dodaci kao što su kožna sjedala prošivena dijamantima dodaju osjećaj elegancije i udobnosti dobrodošlice profinjenoj unutrašnjosti kabine Outlandera 2024.

   Interior right

   Izbornik načina vožnje

   Izbornik načina vožnje za Outlander 2024. i dostupna kontrola super svih kotača (S-AWC) daju vam samopouzdanje da se nosite s teškim cestovnim i vremenskim uvjetima.

   Sigurnost

   Sigurnost

   Digitalni zaslon

   Imate svijet nadohvat ruke. Dostupni 12,3” potpuno digitalni zaslon za vozača nudi brza ažuriranja statusa na vašem Outlanderu 2024. Zaslon se može prilagoditi za prikaz navigacije, opcija za zabavu, Super All-Wheel Control (S-AWC) informacija i više. Za ES i SE opremu, 7-inčni zaslon za vozača dolazi standardno, a tamo ćete i dalje vidjeti sve važne informacije o vozilu.

   Sigurnost

   Dostupan Head-Up zaslon

   Dostupan Head-Up zaslon (HUD) od 10,8" stavlja mnoštvo informacija na vjetrobransko staklo, tako da točno znate što se događa oko vas bez skretanja pogleda s ceste.

   Sigurnost

   MI-PILOT Assist

   Dok je dostupna MI-PILOT Assist™ aktivirana, Lane Keep Assist pomaže zadržati Outlander 2024 u središtu vašeg voznog traka poduzimajući manje prilagodbe upravljanja. Ruke vozača ipak moraju biti na volanu.

   Sigurnost

   Dostupna navigacija i prepoznavanje prometnih znakova

   Dostupna navigacija i prepoznavanje prometnih znakova Outlandera 2024 automatski detektira ograničenja brzine, tako da se dostupni MI-PILOT Assist™ može prilagoditi u skladu s tim.

   Sigurnost

   MI-PILOT Assist

   Čak i kada ste u prometu s zaustavljanjem, možete nastaviti s dostupnim MI-PILOT Assist™ pritiskom na gumb.

   Sigurnost

   MI-PILOT Assist

   Dostupan MI-PILOT Assist™ napredni je navigacijski sustav koji uklanja stres tijekom vožnje. Kombinirajući Lane Keep Assist i ugrađenu navigaciju, MI-PILOT Assist™ uključuje značajke poput pomoći pri centriranju trake, kontrole brzine, zaustavljanja i kretanja u prometnim gužvama, glatkijeg skretanja i izlaska s autoceste.

   Dimenzije

   Dimenzije
   Širina 1862mm
   Visina 1740mm
   Dužina 4710mm
   Prtljažnik 478dm³